O nouă săptămână marca Survivor începe cu foarte multe conflicte între Faimoși și Războinici. Elena Chiriac pare a fi în centrul scandalului, care este criticată din toate părțile. Aceasta este făcută mincinoasă și manipulatoare de către TJ Miles și Marian Drăgulescu, iar Războinicii nu o văd cu ochi buni deloc.

Update

Concurenta care a fost eliminată din echipa Vulturilor a fost Mihaela Stan. Aceasta a avut un discurs foarte frumos la final, iar după ce s-au închis camerele de filmat a mărturisit că regretă că pleacă din emisiune.

Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această exeperiență, a afirmat Mihaela Stan la Pro TV.


Update

Daniel Pavel a anunțat că de acum înainte vor fi două echipe, Tigrii și Vulturii. Jocul de imunitate a fost câștigat de tigri, iar imunitatea personală a fost obținută de Elena Chiriac și Blaize.

Drept urmare, propuși pentru eliminare sunt: Doru propus de Elena, Alexandra Duli propusă de Blaze și Mihaela votată de grup.

Sunt bulversat rău de tot de ceea ce se întâmplă, nu îmi place deloc situația aceasta, a declarat Alex Delea.

Surprinzător a fost faptul că pe lângă noile echipe s-a venit și cu noi reguli, iar jocurile se vor juca până la 8, ci nu până la 10.


Update

Jocul de recompensă a fost câștigat de echipa Faimoșilor, care mai este formată doar din 4 concurenți. Scorul final a fost 10 la 8. Din păcate, CRBL este accidentat și nu a participat la joc.

Acesta s-ar putea să plece acasă pe motive medicale, prezentatorul Daniel Pavel urmând să anunțe ce se întâmplă cu el.

Totodată, Daniel Pavel va face un anunț care îi va afecta pe toți concurenții, cel mai probabil va spune că show-ul va trece într-o altă etapă, iar finalul este tot mai aproape.


Faptul că ei cred că aia le sunt prieteni e o rușine. Sunt luați la mișto. Noi de asta pierdem. Că cei trei s-au întors împotriva mea nu mă surprinde, pentru că am fost mereu prea sinceră. Am tupeul să le spun mereu ce cred. Am 19 ani și am tupeul să le spun mereu în față. Știu că voi fi taxată, dar nu pot să fiu decât puternică, a spus Elena la testimoniale, despre colegii ei TJ Miles și Marian Drăgulescu.

TJ Miles a fost foarte dur față în față cu Elena Chiriac, căreia i-a reproșat tot ce avea pe suflet.

Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult. Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul, a spus TJ Miles la Pro TV.

Fani competiției Survivor au criticat-o pe faimoasă pe rețelele de socializare, însă fostul iubit al Elenei Chiriac, Cucu, concurent și el în echipa Faimoșilor sezonul trecut, i-a luat apărarea.

Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de final, după ce Faimoșii și Războinicii s-au unit. Deocamdată încă se joacă pe echipe, însă în curând se va trece la individuale. Ultimul concurent eliminat a fost tot de la Faimoşi, Laura Giurcanu părăsind Republica Dominicană cu lacrimi în ochi.

Primul joc al săptămânii, cel de recompensă a fost unul foarte disputat, fiindcă premiul a fost foarte mare, iar concurenții au avut un adevărat răsfăț.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.