Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi de final, după ce Faimoșii și Războinicii s-au unit. Deocamdată încă se joacă pe echipe, însă în curând se va trece la individuale. Ultimul concurent eliminat a fost tot de la Faimoşi, Laura Giurcanu părăsind Republica Dominicană cu lacrimi în ochi.

Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experința vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am spart sute de cocoși, am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, a fost prima reacție a Laurei după ce domnul Dan i-a spus că este eliminată.

Din păcate, CRBL s-a accidentat și nu a jucat în ultimul game. Doctorii i-au făcut un ser de analize, iar acesta ar putea părăsi concursul pe motive medicale.

După cum observați, CRBL nu este pe banca faimoșilor în acest consiliu. Am vești despre el. Este în continuare sub tratament, nu a primit acceptul medicului să fie prezent în acest consiliu. Starea lui de sănătate este una bună, a anunțat Daniel Pavel înaintea jocului de comunicare.

Elena Chiriac are probleme

Elena Chiriac a devenit cel mai detestat concurent de la Survivor, după ce s-a certat cu Marian Drăgulescu. Atât Faimoșii cât și Războinicii sunt împotriva Elenei pe care o critică intens.

De partea cealaltă, în echipa Războinicilor Relu Pănescu trece prin clipe grele, fiindu-i dor de familie și tatăl lui, pe care l-a lăsat bolnav acasă. Cu toate acestea, războinicul a ales să  rămână în concurs și să lupte până la final.

Cătălin Zmărăndescu revine la Survivor

Cătălin Zmărăndescu revine la Survivor România, de data aceasta la Survivor ExtraShow, cu Zanni pentru mai multe dezvăluiri. În mod cert, el va fi o prezență constantă la PRO TV pentru că nu ezită să spună absolut tot ceea ce gândește, potrivit showblitz.ro.

S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una. Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune. Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte.Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel.

Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura, a spus Cătălin Zmărăndescu pe Voyo, la emisiunea lui Zanni.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.