Gigi Becali, celebrul patron al echipei FCSB, a făcut o declarație surprinzătoare, dezvăluindu-și dorința de a se confrunta cu echipa CSA Steaua în Cupa României. Până acum, CSA Steaua s-a întâlnit doar cu echipa secundă a celor de la FCSB, dar Becali speră că în viitor va avea loc un duel direct cu vicecampioana României.

FCSB versus Steaua

Becali a declarat cu umor că ar fi bucuros să vadă CSA Steaua câștigând înainte de a se confrunta cu FCSB și a sugerat că ar fi frumos ca FCSB să dea echipei rivale o „basculantă”de goluri în cadrul competiției.

Deși este evident că există rivalitate între cele două echipe, o confruntare directă în Cupa României ar fi o atracție majoră pentru suporterii fotbalului românesc. În timp ce fani din ambele tabere așteaptă cu interes această posibilă întâlnire, FCSB se pregătește pentru o altă partidă importantă.

Gigi Becali i-a hotărât destinul lui Elias Charalambous

Cu toate că FCSB nu a avut rezultate foarte bune în ultima perioadă, Gigi Becali a decis ca antrenorul să rămână în funcție.

„Să vă mai zic ceva. Charalambous, eu vă garantez că o să câștige campionatul și o să se ducă să antreneze în Arabia pe salariu de 1.5 milioane de euro, la anul, pe vremea asta.

Vă mai întreb un lucru. Ești patron de fotbal, ai posibilitatea să alegi doi antrenori. Unul care face și ce zice patronul și altul care nu face ce zice patronul. Pe cine alegi?”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

„Meciul a fost în favoarea noastră. Au dat gol dintr-o lovitură și unul dintr-o greșeală, dintr-o prostie. Vezi că acolo scrie 31 de puncte. Îi bate Farul pe CFR, Rapid face egal cu Craiova… iar etapă favorabilă. Emoții nu sunt, Când ai 3-4-5 puncte în fața nu mai există emoții. Eu vă spun trăirile unui patron… Eu vă spun cum am trăit…

Să vă spun eu de ce te retragi…Când te retragi înseamnă că nu mai ai fotbaliști în teren, nu mai ai fotbaliști care să facă posesie, iar noi nu mai aveam fotbaliști în teren. Dacă eu am 2-0 și e minutul 70… Pentru ce vreau 3-0? La 2-0 nu este meci câștigat? E de bancă, de antrenor… Eu nu am fost acolo ca să vorbesc cu ei, nu fac eu antrenamentele. Dacă am 2-0 trebuie să facem miuță. Posesie, mingea la mine”, a spus Gigi Becali la Digi Sport după meciul cu Petrolul Ploiești.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.