După o pauză de 11 ani de la apariția sa în „Expendables 2”, celebrul Chuck Norris face o revenire triumfală în lumea cinematografiei. Starul consacrat din „Walker, Texas Ranger” a filmat în acest an pentru „Agent Recon”, un film de acțiune științifico-fantastic programat să fie lansat în 2024, potrivit informațiilor furnizate de Deadline.

Chuck Norris revine pe marile ecrane

La vârsta de 83 de ani, Chuck Norris nu doar că revine pe ecrane, ci își împarte scena cu actori precum Marc Singer, protagonistul mini-serialului „V”, și Derek Ting, care de asemenea este scenaristul și regizorul filmului „Agent Recon”. Filmul promite să fie o experiență plină de adrenalină pentru fani, oferindu-le ocazia de a-l vedea pe Chuck Norris într-un rol captivant.

Derek Ting a declarat: „Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris și Marc Singer în distribuție, trebuia să fie distractiv pentru fani.” El a subliniat eforturile depuse pentru a crea secvențe de acțiune de înaltă calitate și a menționat că și fiul lui Chuck Norris, Dakota, a fost implicat în coregrafia luptelor.

„Agent Recon” promite să impresioneze și prin calitatea tehnică a producției. Filmul a fost realizat cu cele mai bune echipamente disponibile în industria cinematografică de la Hollywood, cu utilizarea camerelor ARRI Alexa în decoruri și peisaje spectaculoase. Efectele speciale de ultimă generație, coloana sonoră captivantă și efectele sonore dinamice completează experiența cinematografică.

Noul film al lui Chuck Norris

Povestea filmului urmărește aventurile lui Alastair (interpretat de Chuck Norris), comandantul unei echipe de forțe speciale trimise să investigheze o bază din New Mexico suspectată că efectuează experimente cu extratereștri. În timpul investigației, echipa se confruntă cu o ființă neidentificată cu o forță extraordinară și cu abilitatea de a controla mințile soldaților. Cu ajutorul unui începător și al unui veteran al pușcașilor marini, Alastair se pregătește să se confrunte cu această amenințare care pune în pericol întreaga omenire.

Revenirea în forță a lui Norris pe marile ecrane este așteptată cu mare interes de către fani și reprezintă o ocazie de a-l vedea din nou în acțiune după o pauză semnificativă. Cu o carieră bogată în cinematografie, actorul continuă să adune admiratori și să impresioneze publicul cu prestația sa carismatică.

De ce a renunțat Chuck Norris la cinematografie?

Cu toate că Hollywood-ul nu era dispus să-l lase să plece, Chuck Norris și-a luat o pauză de la lumea cinematografiei. Această decizie a fost determinată de motive personale și, mai precis, de gravele probleme de sănătate ale soției sale, care s-a aflat la un pas de moarte.

În 2017, Norris a anunțat că renunță temporar la cariera sa cinematografică pentru a-și dedica întreaga atenție și îngrijire soției sale, Gena O’Kelley, care este cu 23 de ani mai tânără. Gena fusese diagnosticată cu artrită reumatoidă în 2013 și a fost sfătuită să facă o investigație prin rezonanță magnetică (RMN) pentru a evalua starea artritei. În cursul acestei investigații, Gena a fost nevoită să primească o substanță de contrast, iar acest eveniment a avut un impact semnificativ asupra sănătății sale. După acea injecție, starea sa de sănătate nu a mai fost la fel, ceea ce a condus la decizia lui Chuck Norris de a o sprijini în această perioadă dificilă.

Foto: nationaltoday.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.