Mihai Rotaru, discurs dur la adresa jucătorilor Universității Craiova

0

Universitatea Craiova a traversat o etapă dificilă în SuperLiga României, suferind o înfrângere cu scorul de 1-2 în fața echipei Farul Constanța, într-un meci desfășurat în etapa a 22-a. Eșecul neașteptat a stârnit nemulțumirea finanțatorului clubului, Mihai Rotaru, care a transmis un mesaj ferm către jucătorii săi.

Mihai Rotaru, cunoscut pentru implicarea sa pasională în echipa Universității Craiova, a reacționat vehement la performanța dezamăgitoare a echipei sale împotriva Farului Constanța. Într-un mesaj direct și războinic, Rotaru a subliniat importanța reacției rapide și a obținerii unei victorii în etapa următoare, programată pe 28 ianuarie, împotriva rivalei FCSB, în Bănie.

”Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Universitatea Craiova trebuie să câștige cu FCSB

Conștient de rivalitatea istorică dintre Universitatea Craiova și FCSB, Mihai Rotaru a accentuat necesitatea unei performanțe remarcabile împotriva echipei din Capitală. Ultima victorie a oltenilor împotriva FCSB datează din septembrie 2022, când au reușit să se impună cu scorul de 2-1. De atunci, au avut loc patru confruntări directe, dintre care două s-au încheiat la egalitate, iar celelalte două au fost câștigate de către echipa roș-albastră.

Cu dorința puternică de a schimba această serie mai puțin favorabilă, Mihai Rotaru le-a transmis jucătorilor săi că este imperativ să dea totul pe teren și să lupte pentru o victorie cu FCSB. Cu suporterii așteptând cu nerăbdare o reacție pozitivă din partea echipei lor favorite, presiunea este acum mare asupra Universității Craiova pentru a recupera terenul pierdut și a obține o revanșă împotriva FCSB în Bănie.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri