Gigi Becali a povestit ce se va întâmpla cu Octavian Popescu

0

FCSB a demarat cu dreptul în noul an, înregistrând o victorie zdrobitoare în primul său meci oficial din 2024 împotriva UTA Arad, cu un scor de 4-0. Darius Olaru a strălucit în această partidă, reușind să își adjudece un hat-trick, în timp ce David Miculescu și-a pus amprenta pe finalul partidei, închizând tabela scorului. Cu toate acestea, triumful roș-albaștrilor este umbrit de critici dure îndreptate către unul dintre jucătorii echipei.

Octavian Popescu, în vârstă de 21 de ani, a primit șansa de a juca din primul minut în acest meci, înlocuindu-l pe Florinel Coman, accidentat. Cu toate că a evoluat pe poziția sa preferată, extremă stânga, internaționalul U21 a fost ținta unor comentarii negative din partea unor voci importante în fotbalul românesc.

Octavian Popescu nu joacă la valoarea sa

Gabi Balint, fost internațional și actual antrenor, a descris prestația lui Octavian Popescu drept o „decepție”, subliniind astfel nivelul sub așteptări al jucătorului. Florin Prunea, o altă figură respectată în fotbalul românesc, a exprimat îndoieli cu privire la perspectiva lui Popescu la FCSB, afirmând că nu crede că acesta va rămâne la echipă.

”Decepție! A fost ocazia lui, ziua lui, a avut șansa să joace pe postul care-i place cel mai mult… Nimic! La un moment dat, am văzut o pasă cu călcâiul în careu. După ce că nu i-a ieșit nimic, în loc să joace normal, cinstit, a vrut să facă un artificiu. Nu-mi place! Problema e că e foarte tânăr și dacă va ieși din echipă acum, se va pierde. Păcat de el, că are talent”, a spus Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

”Tavi Popescu este clar un beneficiar al regulii U21. Dacă va continua așa, eu cred că el nu va mai rămâne la FCSB. Nu a jucat tot timpul pentru că a meritat. Sigur, e un jucător tânăr care mai are multe de spus, dar se vede… Nici el nu e mulțumit de lucrurile astea”, a transmis și Florin Prunea.

Octavian Popescu, văzut drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai FCSB-ului și ai României, a fost subiectul unor așteptări ridicate, mai ales după un debut excelent la nivel de seniori. Gigi Becali, patronul echipei, visa să obțină o sumă semnificativă de bani în schimbul transferului său, însă evoluțiile recente ale jucătorului au fost caracterizate de o pantă descendentă.

„Trebuie multă muncă, tată când faci ceva. Mai ales la fotbal. Este vina lui Tavi, dar e și vina noastră. Noi nu putem acuma să luăm să educăm copii. N-avem timp. Ar trebui, că spunea cineva să ai și un departament de 2-3 persoane pentru tinerii talentați să îi gestionezi și în afara terenului și mâncare, tot.

Tavi e cuminte. Nu se pune problema. Trebuie și alimentație și încă ceva. El a rămas același la mușchi. Picioarele lui sunt la fel. Când spui mușchi de găini jignești. Nu pot să spun asta. Sunt mici.

Trupul lui nu e lucrat deloc. Nu poți să stai numai din talent. Coman când pune piciorul zici că e tanc, gladiator. Nimeni nu poate să îi mai întoarcă piciorul”, a declarat Gigi Becali despre Octavian Popescu, potrivit fanatik.ro.

Astfel, în ciuda victoriei clare a echipei în acest meci, atenția și dezbaterea se îndreaptă acum către viitorul incert al lui Octavian Popescu la FCSB și posibilele motive ale performanțelor sub așteptări.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri