Mihai Rotaru îl vrea pe Alexandru Cicâldău înapoi la Universitatea Craiova. Alexandru Cicâldău, mijlocașul român în vârstă de 26 de ani, se află într-o perioadă de incertitudine legată de viitorul său fotbalistic, având în vedere situația sa contractuală și parcursul recent în cadrul echipelor pentru care a evoluat.

Împrumutat lui Konyaspor, Cicâldău se pregătește să revină la Galatasaray la finalul sezonului, având un contract valabil până în 2026 cu clubul turc. Cu toate acestea, Universitatea Craiova, echipa care l-a format, își dorește revenirea sa în cadrul echipei.

În vara anului 2022, fotbalistul pleca la Galatasaray în schimbul a 6,5 milioane de euro. Conform gsp.ro, Mihai Rotaru mai are de primit încă 500.000 de euro din partea grupării ”Cim Bom Bom”, însă ar fi gata să renunțe la această sumă dacă l-ar primi pe Alex Cicâldău înapoi.

Mihai Rotaru îl vrea pe Alexandru Cicâldău

Patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, și-a manifestat interesul pentru aducerea lui Cicâldău înapoi la Craiova, încercând să-l repatrieze și în trecut, însă fără succes. Cu un palmares impresionant în ceea ce privește transferurile de jucători, Rotaru își dorește să îl aducă pe Cicâldău înapoi în echipa sa pentru a consolida formația și pentru a se lupta pentru obiectivele propuse.

„A fost ca la Mitriță când am încercat să-l aducem prima oară. Ne înțelesesem cu New York-ul, ne înțelesem cu Mitriță, doar că saudiții nu au vrut să-i dea drumul.

L-am luat după 6 luni și a fost mai bine că nu am mai plătit nimic la New York. Pentru Cicâldău, chiar dacă a fost crescut la Farul, Craiova este prima lui casă în acest moment. Cu toată dragostea lui pentru Farul și pentru că este un produs al academiei lor”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cu toate acestea, viitorul lui Cicâldău la Galatasaray nu pare a fi sigur, mai ales având în vedere relația tensionată cu antrenorul Okan Buruk. Acesta din urmă nu a fost impresionat de evoluția mijlocașului român și și-a exprimat dorința de a-l vedea plecând de la club încă de la preluarea sa.

Cu Cicâldău trecând printr-o perioadă de tranziție și incertitudine în cariera sa fotbalistică, Universitatea Craiova speră să profite de această oportunitate și să își întărească echipa cu un jucător de calibrul său.

Mihai Rotaru, cu experiența sa în transferuri de succes, își dorește să repete performanța aducerii lui Andrei Ivan în 2019 și să aducă încă o dată un jucător valoros la echipa sa, chiar și sub formă de împrumut, în încercarea de a-și atinge obiectivele în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.