Universitatea Craiova a reușit să obțină o victorie crucială într-un derby intens împotriva echipei Rapid, stabilind scorul final la 2-1, în cadrul etapei a doua din play-off-ul SuperLigii României.

Acest rezultat le-a permis oltenilor să urce pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, acumulând 31 de puncte. În schimb, Rapidul a fost coborât pe locul 4, acumulând 28 de puncte, în urma acestei înfrângeri.

Ivaylo Petev este mulțumit de noua Universitate Craiova

La finalul confruntării, antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a avut cuvinte de laudă atât la adresa jucătorilor, cât și a suporterilor echipei. Deși partida a fost una tensionată, Petev a remarcat determinarea și angajamentul echipei sale, în special după ce au rămas în inferioritate numerică.

”Ne bucură că am reușit să ținem rezultatul 0-0 la pauză. Când am luat roșu și am încasat gol, ne-am amintit că trebuie să jucăm. Rapid a fost o echipă foarte bună. Îmi felicit jucătorii și publicul. A fost al 12-lea jucător. Trebuie să lucrăm la psihic.

Mă bucur că am făcut atât de mulți oameni fericiți. Oamenii care au intrat de pe bancă au făcut ce le-am spus. Am pus încă un fundaș și am reușit un contraatac. Mitriță a fost căpitanul și liderul azi. A arătat exact ce trebuia. Cred că Mitriță are locul lui în naționala României. Este și prietenul meu.

Avem alt meci, nu mă gândesc la campionat. După ce trece meciul următor, ne gândim și la campionat. Cel mai important meci e cel care urmează”, a declarat Ivaylo Petev la finalul meciului.

Unul dintre jucătorii lăudați cu precădere a fost Mitriță, ale cărui acțiuni decisive au făcut diferența în derby-ul fierbinte din Bănie. Prezența sa și contribuția la victoria echipei Universitatea Craiova au fost punctate de antrenorul Petev și de întreaga suflare a clubului.

Această victorie vine să consolideze poziția Universității Craiova în lupta pentru titlu în SuperLigă și să le ofere un impuls puternic în următoarele etape ale competiției.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.