Echipa Universitatea Craiova trece printr-o perioadă dificilă în Superliga României, cu o serie de cinci etape fără victorie în sezonul regulat. Ultima victorie a „leilor” din Bănie a fost împotriva echipei FC Botoșani, când au învins cu un impresionant scor de 5-1.

Mihai Rotaru susține că doar trei jucători au față de Universitatea Craiova

Cu toate acestea, forma slabă a echipei a atras atenția patronului clubului, Mihai Rotaru, care a făcut declarații puternice în legătură cu performanța echipei sale. Acesta nu s-a ferit să-și exprime dezamăgirea și preocuparea cu privire la forma echipei Universitatea Craiova.

Rotaru a subliniat că doar trei jucători ar merita să facă parte din formula de start a echipei, făcând aluzie la portar, Bancu și Screciu. Cu toate că Mitriță era văzut ca un mare fotbalist, forma sa a fost sub așteptări în ultimele partide.

„Îl avem nu doar pe Mitriţă, ci avem 6-7 jucători ieșiți din formă. Este situația echipei în acest moment, analiza făcută de către noi, analiza internă. Mitriță e poate singurul jucător din România care în vârf de formă poate să decidă un meci.

El a venit cu mari speranțe la Universitatea Craiova, au fost niște probleme după cele două meciuri mai slabe, cu Farul și FCSB, dar sperăm ca în cel mai scurt timp nu doar Mitriță, ci și Ivan, Koljic, Markovic, Baiaram, pe toți să-i punem în formă maximă. Când îi vom avea pe toți în formă maximă nu vom mai avea problemă”, a declarat Mihai Rotaru.

Doar egal în derby-ul din Bănie

Echipa Universitatea Craiova a înregistrat recent un rezultat de 1-1 în meciul împotriva FCU Craiova. Mihai Căpățînă a deschis scorul în minutul 30 al partidei, dar Aurelian Chițu a restabilit egalitatea în minutul 63, stabilind astfel rezultatul final.

Cu 23 de puncte, Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasament, dar echipa spera la mai mult. În schimb, FCU Craiova nu a reușit să profite de această ocazie și ratează șansa de a se apropia de Oțelul Galați și Poli Iași, echipe care au 17 puncte, în cazul unei victorii.

Cu toate acestea, fanii și conducerea echipei își păstrează încrederea că Universitatea Craiova va reveni pe drumul victoriilor și va oferi spectacolul fotbalistic cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Oricare ar fi provocările, spiritul și pasiunea pentru fotbal nu pot fi neglijate în echipa olteană.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.