Lumea fotbalului românesc a fost martoră la o serie de declarații pline de culoare din partea celebrului om de afaceri și patron al FCSB-ului, Gigi Becali, cu privire la imnul echipei sale și rivala sa Rapid. În urma acestor afirmații, fanii ambelor cluburi au lansat provocări amuzante în cadrul derby-ului recent, disputat pe Arena Națională.

Noul imn al FCSB-ului va fi unul bisericesc?

Gigi Becali, cunoscut pentru stilul său expresiv, a recunoscut într-un interviu pentru FANATIK SUPERLIGA că Rapid a depășit FCSB în ceea ce privește imnul echipei. El a oferit o perspectivă personală asupra situației, arătând că Peluza Nord, grupul de suporteri al echipei, are responsabilitatea de a alege un imn potrivit. El a făcut chiar o glumă legată de acest subiect, spunând că un credincios l-a sfătuit să le spună suporterilor să strige „Aleluia! Aleluia! Aleluia!” în timpul meciurilor pentru a marca golurile.

Într-un act de ironie bine plasat, suporterii Rapidului au luat cuvintele lui Becali și le-au adus în prim-plan înaintea derby-ului FCSB – Rapid. „Să înceapă imnul Aleluia,” a fost mesajul postat de Peluza vișinie, semnificativ și provocator.

Cu toate acestea, Peluza Nord a FCSB-ului nu a rămas datoare și a răspuns într-un mod la fel de ironic. Mesajul lor suna: „Aleluia, Aleluia! Vă prindem, vă rupem m**a!” Această replică subliniază spiritul competitiv și umorul care caracterizează relația dintre cele două cluburi.

Gigi Becali iubește imnul Rapidului

Gigi Becali a confirmat faptul că Rapid are un imn admirabil și a lăudat echipa lor. El a recunoscut că imnul Rapidului este „cel mai frumos imn”. Cu toate acestea, patronul FCSB-ului a evitat să își asume responsabilitatea pentru crearea unui imn pentru echipa sa. El a susținut că acest lucru ar trebui făcut de către suporterii și galeria echipei, pentru că „aia este a lor.”

Cu toate acestea, Gigi Becali a fost surprins de o propunere neobișnuită. Un credincios i-a sugerat să îndemne suporterii să strige „Aleluia! Aleluia! Aleluia!” în timpul meciurilor pentru a marca golurile, un gest care ar putea aduce un pic de umor și originalitate în tribunele stadioanelor de fotbal.

În concluzie, afirmațiile lui Gigi Becali cu privire la imnurile celor două echipe au adus o notă de amuzament și competiție în derby-ul FCSB – Rapid. Cu siguranță, aceste declarații și replici vor continua să alimenteze pasiunea și spiritul de rivalitate dintre fanii celor două cluburi tradiționale din fotbalul românesc.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.