Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali. După o așteptare de nouă ani, FCSB și-a recăpătat coroana de campioană în fotbalul românesc, iar acum ochii sunt îndreptați spre următorul obiectiv: calificarea în grupele UEFA Champions League. Pentru Gigi Becali, patronul echipei, acesta nu este doar un vis, ci o țintă asumată cu determinare.

În încercarea de a-și întări lotul și de a se asigura că echipa este pregătită pentru provocările din Liga Campionilor, Gigi Becali consideră că este necesar să facă mai multe transferuri. Printre numele vehiculate ca posibile achiziții se află și cel al lui Alex Chipciu, jucătorul cu experiență și talent recunoscut în fotbalul românesc.

Mihai Stoica nu vrea aducerea lui Alexandru Chipciu la FCSB

Cu toate acestea, declarațiile recente ale finanțatorului au provocat o surpriză în rândul celor din staff-ul echipei. Gigi Becali a afirmat că este dispus să facă schimbări în tactica echipei în cazul în care Alex Chipciu va accepta transferul la FCSB. Această afirmație a stârnit consternare și îngrijorare în special în rândul lui Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului.

”Chipciu e sub contract cu Universitatea Cluj și se oprește orice discuție. Eu sunt angajatul unui club de fotbal, chiar într-o funcție care nu îmi permite să încalc regulamentele. Nicio funcție nu îți permite să încalci regulamentele, dar eu am fost tot timpul foarte atent la exprimări și la acțiunile pe care le-am întreprins, pentru că nu vreau să încalc regulamentele.

Chipciu este sub contract cu U Cluj încă un an de zile și nu pot să vorbesc despre el. Nu discut subiectul. Orice aș răspunde aș face referire la Chipciu, este sub contract încă un an de zile. Dacă va rămâne la U Cluj, în iarnă pot să vorbesc despre el, în ultimele șase luni se poate întreprinde o acțiune.

Gigi Becali este liber să vorbească orice. Nu a discutat cu Chipciu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica a comentat varianta propusă de Gigi Becali, subliniind importanța unei strategii și a unei echipe bine puse la punct pentru a face față competițiilor europene de nivel înalt. Schimbările bruște în tactica de joc pot afecta echilibrul și coeziunea echipei, iar acest lucru trebuie luat în considerare cu atenție înainte de a lua decizii radicale.

Cu toate acestea, Gigi Becali rămâne hotărât să facă tot ce este necesar pentru a-și vedea echipa triumfând pe scena europeană. Pentru el, obiectivul de a aduce FCSB în grupele UEFA Champions League nu este doar un scop, ci o misiune pe care este determinat să o îndeplinească, indiferent de obstacolele întâlnite pe parcurs.

Astfel, în timp ce FCSB se pregătește pentru provocările viitoare, atât pe plan intern, cât și pe plan european, tensiunea și anticipația cresc în jurul clubului, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura următoarea etapă în călătoria echipei spre marea performanță în fotbalul european.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.