Mihai Stoica. Într-o confruntare tensionată din etapa a 26-a a Superligii, FCSB a remizat 0-0 împotriva echipei U Cluj într-un meci în care managerul general Mihai Stoica a fost lăsat mască de evoluția neașteptată a unui jucător cheie al echipei.

Mihai Stoica și-a exprimat aprecierea pentru Ovidiu Popescu, care a jucat în postul de fundaș central în partida cu U Cluj, deși poziția sa de bază este cea de mijlocaș. Situația a devenit dificilă pentru FCSB în centrul defensivei, având în vedere absența lui Dawa, plecat în Franța pentru a-și susține soția în momentul nașterii.

„Evoluție excepțională a lui Ovidiu Popescu pe o poziție unde mulți își dădeau coate când l-au văzut. De câte ori a fost fundaș central, e al 7-lea sau al 8-lea meci, a jucat foarte bine. Pe construcție, cel puțin în partea a doua a meciului, când U Cluj se retrăsese, a fost excelent. El și Șut.

Nu l-am pus vârf pe Olaru. Am încercat să jucăm ceva în genul Madridului. Ceilalți doi ar fi trebuit să fie Băluță și Coman. Accidentarea lui Pantea ne-a schimbat datele problemei, dar am zis să rămânem așa, cu Olaru. Trebuia să încercăm să jucăm o dată și cu cei trei la mijloc, Baba, Șut și Lixandru”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica i-a criticat pe contestatari

Egalul cu U Cluj reprezintă al doilea semieșec pentru FCSB în ultimele trei etape, iar unele voci din lumea fotbalului au început să asocieze aceste rezultate cu plecările notabile ale lui Andrea Compagno și Damjan Djokovic în această iarnă. Cu toate acestea, Mihai Stoica, managerul general al echipei, a dorit să aducă clarificări cu privire la influența acestor plecări asupra performanțelor echipei.

În fața speculațiilor că despărțirea de cei doi jucători a destabilizat echipa, Mihai Stoica a negat ferm acest lucru. El a subliniat că FCSB a înregistrat doar un egal cu U Cluj din cauza unor decizii arbitrale dezavantajoase. Managerul general a argumentat că rezultatele echipei nu trebuie asociate cu modificările din lot, ci mai degrabă cu circumstanțele de pe teren.

„Că aproape toată presa scrisă/vorbită e total contra noastră nu e o noutate. Ce nu pricep e altceva. De ce oamenii care pretind că susțin această echipă și sunt activi pe FB (n.r. – Facebook) găsesc explicații la acest 0-0.

Că nu e Compagno, că lotul e subțire, că a plecat Djokovic, dar nu realizează că U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20 și că Roger îi dă peste picior lui Octavian. Fără erori de arbitraj, am bătut 3-0 la Craiova. Fără Compagno și Djokovic”, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

În final, Mihai Stoica a subliniat importanța de a analiza cu obiectivitate fiecare meci și de a evita judecarea echipelor în funcție de rezultatele imediate. Cu toate că FCSB trece printr-un moment semidelicat, managerul general este hotărât să continue susținerea echipei și să depășească provocările actuale pentru a reveni pe drumul victoriilor în Superligă.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.