Mircea Badea are probleme cu Poliția. Vedeta de la Antena 3 a primit pe adresa redacției o citaţie din partea Poliţiei Municipiului Bucureşti. Acesta are un dosar penal in rem, constituit pe 21 octombrie 2019, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, şi care vizează o presupusă faptă a lui Mircea Badea din 4 iulie 2018.

Mircea Badea are dosar penal după ce în cadrul emisiunii Sinteza Zilei a instigat la violență împotriva protestatarilor din Piața Victoriei.

Numitul Badea Mircea a avut o intervenţie prin care se declara nemulţumit că mai mulţi cetăţeni au protestat în Piaţa Victoriei, acesta îndemnând publicul emisiunii să săvârşească infracţiuni contra vieţii împotriva celor care protestează în Piaţa Victoriei, respectiv – să-i calce cu autoturismul – , se arată în actul oficial trimis de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Secţia 6 de Poliţie, Sectorul 2.

Mircea Badea a comentat situația în care este implicat, într-un mesaj pe Facebook.

Tocmai am primit aceste acte. Iata datele:

4.07.2018 se petrece „presupusa fapta”.
21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale.
12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta.
E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani 🙂))))
P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc „oamenilor legii” ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea a acuzat Poliția că în loc să se ocupă de pandemia de coronavirus își ocupă timpul cu un dosar vechi de 2 ani. Este știut faptul că vedeta TV nu are o relație bună cu oamenii legii, făcând mai mereu glume pe seama lor în timpul emisiunii sale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.