Mircea Lucescu este tot mai aproape de clubul său de suflet. Dinamo București a găzduit o întâlnire deosebită la sediul său, cu nimeni altul decât legendarul antrenor Mircea Lucescu. Întâlnirea informală a avut loc la invitația acționarilor clubului, iar viitorul echipei a fost principalul subiect de discuție.

Mircea Lucescu, care este recunoscut ca unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului românesc, a fost întâmpinat cu căldură la sediul clubului din capitală. Scopul acestei întâlniri a fost clar definit – să se exploreze modalități prin care Dinamo poate fi organizat mai eficient pentru a-și asigura succesul în viitor.

„Dânsul este o parte importantă a istoriei. Oricând va dori să vină, este binevenit și este dorit de toată lumea. Apreciez mult că vine cu o energie pozitivă, îmi place când mă sună, recunosc, și-mi zice că a fost la meci, că am jucat bine. Este frumos, îl văd ca un om cald, cu multă experiență, un antrenor cu mare succes și respect asta”, a spus Zeljko Kopic, potrivit gsp.ro.

Mircea Lucescu, dorit de toată suflarea dinamovistă

Această întâlnire face parte dintr-o serie de consultări planificate cu diverse figuri importante ale clubului. După Lucescu, vor urma alți foști jucători și antrenori ai echiăei Dinamo, toți contribuind cu experiența lor pentru buna funcționare și performanța clubului.

”Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua, mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită”, a afirmat Mircea Lucescu.

În plus față de consultările cu figuri cheie ale clubului, conducerea Dinamo planifică și întâlniri cu liderii suporterilor. Suporterii au fost întotdeauna o parte esențială a echipei, iar părerile și sugestiile lor vor fi luate în considerare în procesul de planificare a viitorului echipei.

Eugen Voicu, acționar majoritar la Red&White, a fost prezent la întâlnirea cu Mircea Lucescu și a declarat că așteaptă cu nerăbdare un răspuns concret din partea legendarului antrenor. Voicu a subliniat că Lucescu are opinii extrem de valoroase și binevenite, iar acestea vor fi luate în serios în procesul de modelare a viitorului Dinamo.

„Este vorba de un demers pe care îl facem la club. Am angajat o firmă specializată, vrem să redefinim misiunea, viziunea şi valorile clubului. N-am găsit nimic în club.

A fost golit de orice. Parte din acest demers a fost dialogul cu Mircea Lucescu. În acest demers nu este decât un personaj care ne dă feedback. Sunt interviuri, care se vor desfăşura şi cu jucătorii, şi cu antrenorii, cu angajaţii clubului, cu toţi stake-holderii.

A fost deja interviul cu Mircea Lucescu, în care vorbeşte despre viziunea pe care o are dânsul, despre un club de fotbal care vrea să facă performanţă. Decizia îi aparţine dânsului.

Noi suntem deschişi, dar el are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie. Cel mai probabil, până în luna iunie nu se va întâmpla nimic. Nu ştiu dacă va veni acţionar.

Este aproape de club, ne ajută. Are tot timpul opinii foarte binevenite. Şi noi, ca acţionari, ni le însuşim. Antrenorul, la fel, cu băieţii. Azi nu s-a văzut şi cu echipa, dar a fost şi la club. Am stat de vorbă aproximativ o oră şi jumătate”, a spus Eugen Voicu pentru Fanatik.

Cu Zeljko Kopic la conducere și cu sprijinul consultanței de la figuri precum Mircea Lucescu, Dinamo București se pregătește pentru un nou început, cu speranțe ridicate pentru un viitor mai strălucitor în lumea fotbalului românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.