Mircea Lucescu iubește Dinamo. Legendele fotbalului românesc au întotdeauna un loc special în inimile fanilor, iar un astfel de moment de întâlnire între trecut și prezent a avut loc recent la meciul dintre Dinamo și Petrolul, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Printre cei prezenți în tribune s-a numărat și legendarul antrenor Lucescu, în vârstă de 78 de ani, care a avut privilegiul de a urmări partida din tribunele stadionului.

Mircea Lucescu, oficial la Dinamo

Chiar dacă meciul era programat să se desfășoare fără spectatori, Lucescu a fost prezent în tribune, beneficiind de un statut special acordat de clubul Dinamo. În calitate de oficial al clubului, Lucescu a avut acces la stadion și a putut urmări desfășurarea jocului de la înălțimea tribunei.

Întrebat despre prezența lui Mircea Lucescu la meci, Andrei Nicolescu, unul dintre conducătorii echipei, a confirmat situația și a explicat că legendarul antrenor a fost trecut pe lista oficialilor clubului, astfel încât să poată beneficia de privilegiul de a asista la meci.

”Noțiunea de oficial include pe lista de 30 consilieri, sponsori. Îl putem considera sponsor. Nepotul dânsului este sponsor la Dinamo. Dacă credeți că asta e problema, cu prezența domnului Lucescu la meciul nostru…”, a spus Nicolescu, la Fotbal Club.

Partida în sine a fost una cu accente speciale, deoarece ”câinii” au apelat la o „portiță” din regulament pentru a permite prezența unui număr de aproximativ 350 de copii sub 14 ani cu însoțitori în tribune, alături de suporterii echipei Petrolul. Această inițiativă a adus o atmosferă aparte și a creat un cadru familial și prietenos în tribune, chiar dacă stadionul era în mod oficial închis pentru public.

Totuși, Dinamo se confruntă cu provocări serioase în ceea ce privește susținerea echipei la meciurile de acasă. Clubul a fost sancționat cu disputarea a patru partide fără spectatori pe teren propriu din cauza incidentelor de la un joc anterior. Deși clubul a făcut recurs împotriva acestei decizii, există riscul ca toate meciurile de pe teren propriu să se desfășoare cu porțile închise, dacă decizia nu va fi modificată.

În ciuda acestor provocări, prezența lui Lucescu la meci a adus o notă de prestigiu și emoție în tribune, amintind tuturor de gloria și tradiția bogată a fotbalului românesc.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Asemenea articole și titluri ar trebui sancționate! Nu există nicio autoritate să poată face asta. Halal jurnalist! Te descalifici cu așa ceva. Pun pariu că nu a scris in viața lui cev6 să trezească interesul cititorului.🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.