În vârstă de 46 de ani, Zeljko Kopic, antrenorul croat adus de conducerea Dinamo, a reușit să opereze o transformare remarcabilă în cadrul echipei de fotbal de pe Șoseaua „Ștefan cel Mare”. Cu obiectivul clar de a lupta pentru evitarea retrogradării, „Câinii” se pregătesc să dea totul pe teren, iar speranțele susținătorilor alb-roșii cresc pe măsură ce echipa își schimbă direcția.

Schimbările aduse de Zeljko Kopic au fost evidente, iar fanii și conducerea clubului împărtășesc aceeași dorință: evitarea „barajului” și păstrarea echipei în primul eșalon al fotbalului românesc. Cu o experiență bogată în spate, antrenorul croat a adus un suflu nou și o abordare proactivă care pare să inspire jucătorii și să readucă încrederea în rândul suporterilor.

O mărturie a impactului lui Kopic în fotbalul românesc este dată de un apel telefonic apreciat și respectat în această comunitate: Mircea Lucescu, legendarul antrenor în vârstă de 78 de ani, a luat legătura cu croatul pentru a-i transmite aprecierea.

”Lucescu este o parte importantă a istoriei. Oricând va dori să vină este binevenit și este dorit de toată lumea. Apreciez mult că vine cu o energie pozitivă, îmi place când mă sună, recunosc, și-mi zice că a fost la meci, că am jucat bine. Este frumos, îl văd ca un om cald, cu multă experiență, un antrenor cu mare succes și respect asta”, a spus Kopic, potrivit gsp.ro.

Mircea Lucescu îl laudă pe antrenorul lui Dinamo

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului croat. Cu încrederea că echipa se va salva direct de la retrogradare, Lucescu pare să împărtășească optimismul general și încrederea în capacitatea lui Kopic de a readuce gloria și performanța la Dinamo.

”Ce îmi dă încredere este prezența lângă echipă a unui antrenor cu multă experiență. Zeliko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbește și limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic.

Bineînțeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi ușor, pentru că și celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare”, a declarat Mircea Lucescu.

Cu susținerea entuziastă a suporterilor și recunoașterea din partea unor figuri marcante ale fotbalului românesc, Zeljko Kopic este pe cale să scrie o poveste de succes în antrenoratul din România, iar drumul spre salvarea echipei Dinamo se anunță a fi unul plin de determinare și speranță.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.