Noul sezon din Chefi la Cuțite a început în forță. Concurenții sunt parcă din ce în ce mai buni și lupta se anunță a fi una aprigă pentru marele premiu. Printre concurenții care au șocat până acum se numără și Harnaam Kaur, o tânără de 32 de ani. Aceasta le-a gătit un preparat special, iar povestea de viață a concurentei este impresionantă. Cunoscută drept „femeia cu barbă”, a reușit să stârnească curiozitatea lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, pe platourile de filmare.

Update 14.09 – Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Patrizia Paglieri s-au luptat pentru a obține bomba care aduce mai multe avantaje. Cristina Ștefania a fost cea care a anunțat că a câștigat Sorin Bontea.

„Cred că știu exact sentimentul pe care îl au acum chefii pentru că în Asia când mergeam să jucăm la amulete dorința să joci era Wow… Și să câștigi amuleta era un lucru, plus jocul în sine, era totul mișto! Așa că pot să înțeleg că astăzi se dă o bătălie destul de intensă între cei patru chefi și problema mea este că totul cade pe mine. Toate au fost extrem de bune! Peștele, ambele variante m-au surprins. Vă spun acum, foietajul l-am ales”, a spus Cristina in timpul emisiunii.


„Oamenii spun că sunt diferită, dar nu pot schimba cine sunt! Nu pot schimba cum arăt, nu pot schimba biologia. Sunt o femeie cu barbă, am înțeles! Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată. Numele meu este Harnaam Kaur, am 32 de ani și sunt un speaker motivațional în Londra. Părinții mei sunt din India, dar am fost născută și crescută în Londra. Sunt un speaker motivațional, spun lumii că poți arăta diferit și să ajungi în România. Nu a avut niciun sens”, a spus concurenta, la Antena 1.

„Eu nu mi-am dorit să devin speaker! Mă tem să vorbesc în fața oamenilor, mă sperie foarte tare, dar sunt mulți oameni care arată diferit și se chinuie să accepte cine sunt, Se ascund în case și nu-și trăiesc viața în adevăratul sens al cuvântului și eu am trăit cu mine bărboasă. Adică… câte femei cu barbă vedeți în lume!? Aproape niciuna, nu-i așa? Dar noi existăm! Am realizat că o grămadă de oameni au trecut prin ce am trecut eu, dar mulți oameni nu au curajul să vorbească în lume ca mine. M-am gândit că dacă ai o platformă unde te urmărește lumea, fă ceva în privința asta! Dacă ții în tine, este o nedreptate! Vorbește, spune-ți adevărul! Asta este tot ce fac!”, a adaugat femeia, potrivit sursei citate mai sus.

Lupta pentru amulete va fi din ce în ce mai dură. Cei trei chefi vor pune la bătaie tot ce su mai bun.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.