În fiecare săptămână la Survivor apar întâmplări neprevăzute. De data aceasta Jador este descalificat de echipare producție și este posibil să plece acasă chiar cu prietenul său, Cătălin Moroșanu. Se zvonește că acesta din urmă ar fi eliminat, ceea ce înseamnă că Războinicii au câștigat jocul de imunitate. Totul ar fi pornit de la faptul că producătorii nu au adus-o în emisiune pe iubita acestuia, Oana Ciocan.

Update 16.02 – După ce au avut loc schimbările în cele două tabere, nimeni nu este mulțumit. Andrei Ciobanu plânge după războinici, iar Jorge nu se regăsește în noua echipă. De cealaltă parte, Jador a mărturisit că îi este tot mai greu și că a plâns.

Update 15.02 – Jador și-a strigat iubirea în gura mare, la Survivor All Stars. Faimosul i-a compus câteva versuri de dragoste și le-a cântat cu bucurie, în tabăra sa.

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador iubitei sale.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus Faimosul.

Jador nu s-a oprit aici și și-a făcut chiar și planuri de nuntă. Artistul îl va avea naș pe Cătălin Moroșanu, au scris cei de la protv.ro.

Update 14.02 – „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în această săptămână, „la Survivor România All Stars”, începe să se rostogolească bulgarele de zăpadă care va duce, în scurt timp, la descalificarea lui Jador.

Este săptamâna în care Faimoșii pierd jocul pentru imunitate, este săptămâna în care Jador începe să își exprime dorința de a părăsi competiția, este săptămâna în care se schimbă regulile la Survivor, asa cum și Jador va avea să acuze în acel Consiliu de pomină de descalificare a sa.

În această săptămână de difuzare, Jorge, un apropiat al ProTV, „om de bază și de casă„ al ProTV, este propunerea echipei Faimosilor pentru duel, iar TJ îl va propune pe Jador, la solicitarea acestuia.

Ar fi trebuit să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat, la acel moment, de echipa de producție, motiv pentru care regulile se schimbă, duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează.

Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici, Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, „la căldurică”, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorje sunt cei care încep să facă alegerile, indiferent de echipa din care fac parte concurenții și ceilalți continuă, regula fiind: băieții aleg cate o fată si fetele aleg cate un băiat. Așadar, ajung la Faimoși Maria Chițu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu.

În această săptămână de difuzare, niciun concurent nu este eliminat din competiția „Survivor România All Stars”, a transmis, recent, pagina de Instagram Viperele Vesele.


Ba mai mult, ultimele informații susțin că primul joc al săptămânii va fi câștigat tot de Faimoși, care datorită morarului scăzut reușesc să învingă. În schimb în cea mai importantă luptă a săptămânii, cea de imunitate, vor pierde.

Zanni nu îl menajează deloc pe Jador și are de partea sa câțiva colegi care nu suportă nici ei comportamentul cântărețului. De partea cealaltă, deocamdată, în tabăra Războinicilor este liniște și pace atâta timp cât nu pierd jocurile. Vă vom ține la curent cu ultimele noutăți, așa că intrați la noi pe site pentru a afla ce se întâmplă în Republica Dominicană atunci când camerele de filmat se opresc.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.