După plecarea lui Remus Boroiu, concurenții au înțeles că niciunul nu este în siguranță. Se pare că faimoasa Carmen Grebenișan are mulți susținători și se va duce ușor spre finală.

Update 13.04 – Kamara a plecat acasă de la Survivor. Acesta a avut mai puține voturi decât Dan Ursa. La plecare Kamara a fost demn. După terminarea filmărilor s-a întristat.

„Domnul Dan, sunt împărţit în momentul de faţă pentru că nu mi-am îndeplinit misiunea de tată, dar am îndeplinit-o pe cea de bărbat. Sunt sigur că fiul meu este mândru de mine, am plecat cu ideea de a câştiga.

Mi-a zis să fiu puternic, să mă întorc sănătos acasă, mi-a spus Leon înainte de a a pleca. Mă întorc acasă mândru, nu sunt supărat pe nimeni, nu sunt trist. Vă mulţumesc tuturor celor care au luat parte la această aventură. Plec cu inima împăcată, nu am supărări!”, a spus Kamara după ce a aflat că va părăsi competiția din Dominicană.


Update 11.04 – Colanul de imunitate a fost câștigat de Alin Chirilă, iar la eliminare au fost propuși Dan Ursa și Kamara. Din păcate, oricare dintre ei doi care va pleca este o pierdere, fiindcă Dan Ursa a dovedit caracter și abilități fizice nebănuite, în timp ce Kamara are nevoie de bani având un copil bolnav acasă. Publicul însă va decide.


Conflictele se țin lanț, fiindcă este la individual și toți pot părăsi competiția. Ionuț Iftimoaie și Kamara nu se mai înțeleg deloc, la fel nici Alin Chirilă cu Robert. Nici ceilalți colegi nu mai stau bine cu nervi.

Așadar, săptămâna aceasta va fi una nebună, plină de provocări pentru toată lumea și cu multe surprize anunțate de Daniel Pavel.

Dan Ursa a fost luat la ochi de toți concurenții, fiindcă au observat că este bun pe traseu și este iubit de public. Drept urmare, în mod sigur vor încerca să îl elimine.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.