A venit prima zi de Survivor 2023. Faimoșii și Războinicii au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți pentru primul joc din concurs. Acesta s-a discutat deja și au avut loc lupte crâncene. Se pare că și regulamentul este un pic schimbat, fiindcă Daniel Pavel a anunțat că unii concurenți trebuie să părăsească tribul din care fac parte.

Ați rămas în afara triburilor! Vă rog să părăsiți ceremonia, a spus Daniel Pavel în timpul primei emisiuni Survivor.

Prezentatorul a mărturisit în cadrul unui interviu ce trebuie să ai pentru a deveni Survivor. Acesta a făcut și o paralelă între ultimii doi câștigători: Zanni și Alex Delea.

Aici sunt două abordări. Foarte interesant că Faimoșii sunt curajoși, pentru că sunt persoane publice, au o anumită ținută, iar Războinicii, însetați de glorie, însetați de a fi faimoși într-o zi, sunt oameni care descoperă că le place să vorbească în fața camerelor.

Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ. Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi, a declarat Daniel Pavel, potrivit protv.ro.

Noul show va fi difuzat la Pro TV începând cu 9 ianuarie, în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la ora 20:30. Concurenții s-au pregătit fizic și psihic pentru a face față condițiilor grele din Republica Dominicană.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.