Andreea Tonciu a părăsit rapid competiția Survivor, fiind eliminată după doar două săptămâni. Întoarsă în țară, aceasta a provocat un scandal monstru după ce a dezvăluit detalii picante din tabăra Faimoșilor.

Vedeta s-a dezlănțuit asupra colegilor din Survivor și nu a menajat pe nimeni, ba mai mult aceasta a afirmat că TJ Miles și Laura Giurcanu ar fi avut relații intime. Iată ce a zis Andreea Tonciu despre colegii ei.

Andreea Tonciu despre TJ Miles și Laura Giurcanu: Giurcanu a greșit emisiunea, a venit la Insula iubirii. Păi cum să ai tu iubit acasă și să stai trei ore în apă cu un bărbat?! Nu ne-am dus la Survivor ca să ne coțăim! Când a ieșit din apă, lui Giurcanu i-o luaseră chiloții la vale, spre stânga. Am atenționat-o ca de la femeie la femeie. Eu nu știu cine e ăsta, TJ Miles! Ăsta a venit la jungla iubirii!

Andreea Tonciu despre CRBL: CRBL nu e bărbat pentru mine, a dat dovadă de un mahalagism ieftin! E un bădăran, sunt curioasă cum se poartă cu nevastă-sa. Are un suflet rău, e dur ca om. M-a înjurat, mai avea puțin și mă bătea! A vrut să mă agreseze, îmi luam avocat și zbura din emisiune. La cât de praf e pe teren, o să zboare repede!andreea tonciu

Andreea Tonciu despre Emil Rengle: Nu putem să-i numim pe toți Faimoși, nu sunt! Dansatorul minune, pe tocuri de 20 cm. Trebuia să-i dați un traseu pe tocuri! El e veriga slabă, o să demostreze că e praf, e un îmbârligător mincinos. Nici eu nu sunt faimoasă, dar sunt mai cunoscută ca el! Ne-a vorbit numai despre sex, cu cine a fost el pe acasă și ce abilități sexuale are! Că ce-i place lui de unul de la Războinici!

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: tacataca.prosport.ro și showblitz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.