Război total între Zanni și Jador

0

Survivor All Stars este sezonul suprem, însă vechile obiceiuri se mențin. În tabăra Faimoșilor lucrurile au degenerat grav, iar Zanni i-a declarat război total lui Jador, după ce a făcut-o să plângă pe Ana Porgras. Se știe faptul că Zanni are o slăbiciune pentru frumoasa brunetă.

Se pare că Zanni nu îl mai suporta pe Jador încă din sezonul în care au participat prima dată când ar fi fost umilit de acesta. Cu toate acestea, Jador și-a cerut scuze, însă a mărturisit că nu îi iartă pe cei care îl denigrează și atentează la pâinea lui.

Potrivit Viperelor Vesele, Jador a fost descalificat de la Survivor, după ce echipa Faimoșilor a făcut scandal în fața producătorilor pentru comportamentul său. Ba mai mult, există zvonuri că și Cătălin Moroșanu ajunge acasă, după ce este eliminat sportiv.

„Eu și Ana Porgras suntem un întreg”, a declarat Zanni la testimoniale.

Se pare că în campul Faimoșilor tensiunea este la cote maxime, după ce și Cătălin Moroșanu s-a contrat cu Jador. Cântărețul este criticat de mai toți colegii pentru atitudinea lui lipsită de respect.

Alt motiv de ceartă

Jador: Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă, parșivule, nu poți să mă prostești.

Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă.

Zanni: Eu bag pe toată lumea în seamă.

Jador: Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă.

Zanni N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine.

Jador: Lasă vrăjeala!

Zanni: Nici nu te poți compara cu mine vreodată.

Jador: Dacă erai ca mine, nu ne băgai pe niciunul în seamă, bă! Eram mici pentru tine.

Zanni: Mai ai puțin și (…), dar nu înțeleg care e problema ta.

Jador: Păi problema mea e că tu vrei să ții amuleta aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă și încerci să joci niște jocuri psihologice cu mine. Nu merge. Ai zis că i-o dai lui Moroșanu… Și? Hai, dă-i-o lui Moroșanu. Ia, vino, Moroșanu, vino încoace.

Zanni: Crezi că eu am nevoie de amuleta aia, ca tine?

Jador: Păi și-atunci de ce ai încercat să o ții la tine? Dacă n-ai nevoie, de ce să o ții la tine?

Zanni: Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu.

Jador: Când o să ai o inimă bună, atunci o să fii un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… E o diferență între porumbel și șarpe.

Discuția a avut loc în timpul Consiliului de Eliminare și dovedește că cei doi nu se suportă.

Foto: cancan.ro 

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri