Gigi Becali le-a stabilit destinul lui Darius Olaru și Adrian Șut

0

Într-un sezon în care FCSB domină autoritar clasamentul Ligii I din România, cu 11 puncte peste locul doi ocupat de CFR Cluj, Gigi Becali a adus în atenția publicului atât performanțele echipei, cât și subiecte sensibile legate de conducerea și transferurile jucătorilor.

Cu un avans considerabil în fruntea clasamentului, FCSB se impune ca lider incontestabil al fotbalului românesc. Performanțele bune ale echipei au fost subliniate de Gigi Becali printr-o serie de declarații, în care a evidențiat meritele staff-ului tehnic pentru parcursul excelent din acest sezon.

”Eu nu am fost la echipă de trei ani, cum antrenez eu? A, că fac eu schimbări, că fac eu echipa, mă consult cu ei. Eu merg la echipă prin voi. Răspund, spun, ei văd și Miculescu nu mai pierde mingea, ăla pasează rapid. Ce, Băluță e vreun mare Maradona? Nu, dar are forță și viteză”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Gigi Becali vrea bani mulți pe jucătorii săi

Pe lângă laudele pentru performanțe, Gigi Becali a atras atenția și asupra pieței de transferuri. A fixat prețuri considerabile pentru doi jucători, cerând 5 milioane de euro pentru Adrian Șut și 8 milioane de euro pentru Darius Olaru. Cu toate acestea, prețurile ridicate au condus la întreruperea oricăror negocieri, chiar dacă mai multe formații din străinătate au manifestat interes pentru cei doi fotbaliști.

”Au fost întrebări despre Șut, am zis cinci milioane. Au fost întrebări despre Olaru, am zis opt milioane. N-am mai primit răspuns, poate li s-a părut prea mult, dar nu e nicio problemă.

Pe mine mă interesează Liga Campionilor. De ce? Ca să demonstrez ca data trecută. Am zis că o să jucăm cu Real Madrid, că se poate. Vă spun iar Liga Campionilor, apoi la revedere”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate mai sus.

Astfel, în contextul dominanței FCSB în Liga I, declarațiile și deciziile lui Gigi Becali continuă să fie subiect de dezbatere în lumea fotbalului românesc, adăugând un element de intrigă și anticipație pentru ceea ce urmează în această perioadă crucială a sezonului.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri