Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a luat atitudine în mod ferm după ce a fost ținta unor atacuri din partea lui Vali Moraru și Decebal Rădulescu în timpul unui dialog cu Ilie Dumitrescu. De asemenea, antrenorii Mihai Pintilii și Elias Charalambous au fost criticați pentru lipsa lor de influență asupra primului „11”.

Frustrat de atacurile la adresa sa, Gigi Becali a decis să intervină în direct, exprimându-și nemulțumirea față de tonul și limbajul folosit în emisiune. A solicitat participantilor să mențină un limbaj mai civilizat, subliniind că injuriile aduse tehnicienilor echipei roș-albastre au depășit orice măsură acceptabilă.

Gigi Becali critică atitudinea prezentatorilor de la Digi Sport

Reacția patronului FCSB nu a fost doar una de respingere a atacurilor, ci și o declarație de încredere în echipa tehnică. Gigi Becali a subliniat că are încredere deplină în Elias Charalambous și este convins că antrenorul cipriot va aduce succesul echipei. Mai mult decât atât, Becali a afirmat că Charalambous are potențialul de a câștiga titlul în Superliga și că ulterior poate obține un transfer profitabil în zona arabă.

„Decebal, colegul tău, că domn’e, că se prostituează Pintilii, sau că Becali, nu vreau să mai aud de el de 20 de ani, nu ești obligat să auzi. Nu este normal. Asta deja e prea urât, ca să spui de un om că are creier 0, de unde știe el, l-a măsurat?

Ăla cu creier 0 îl veți vedea peste doi ani pe două milioane la arabi, va lua campionatul, va califica echipa în Liga Campionilor și vor zice arabii două milioane, trei milioane. Oamenii ăia au înnebunit?

(…) De ce să îi spui că are creier 0, mă? Nu e frumos, mă. Țipă, urlă, nu mai suport, nu mai vreau să aud, bine, mă, eu râd. Dar ăla e străin, ce ai cu el? Nu am fost la echipă de trei ani, cum antrenez eu?

A, că fac eu schimbări, că fac eu echipa, mă consult cu ei și atunci ăla nu are creier 0. Spune-i că nu are personalitate, nu creier 0. (…) Declarații pot să fie și puțin răutăcioase, îi înțeleg pe toți oamenii. Dar ca să spui de un om că e 0, prea urât este.

Mai bine înjură-l decât să îi spui că e creier 0. Eu nu știu cum sunt ei. Dar ca să spui creier 0, înseamnă că e o problemă. Să spui că nu mai vreau să aud de Becali. Ce am făcut? Că sunt cuminte. Vorbesc cu voi, am 66 de ani, vorbesc cu voi ca cu copiii mei. Măi, copii, măi…”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Această intervenție din partea lui Gigi Becali vine într-un moment critic pentru FCSB, în care rezultatele echipei și presiunea mediatică au generat dispute și speculații. Afirmațiile patronului aduc o notă de susținere pentru echipa tehnică și reflectă convingerea sa că schimbările propuse vor duce la succes în viitorul apropiat. Într-un context marcat de controverse, Gigi Becali reafirmă angajamentul său față de club și dorește să mențină un cadru de discuție civilizat în spațiul public, indiferent de presiunile și criticiile din partea opiniei publice.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.