Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele din România cele mai mediatizate. Acesta apare mai mereu pe prima pagină a ziarelor mondene, fie din motive pozitive, fie din negative. În ultima perioadă, imaginea Biancăi a avut de suferit după despărțirea de Alex Bodi.

Cu cine se iubește Bianca?

Frumoasa blondă este una dintre femeile considerate un sex simbol. De-a lungul timpului, aceasta a suferit numeroase operații estetice pentru a arăta așa cum este acum. Unii o consideră superbă, în schimb alții nu o vad deloc frumoasă, considerând că nu este nimic natural la ea.

Din nefericire, Bianca a avut și de suferit, de-a lungul timpului, în urma relațiilor avute. Ultima căsnicie, cea cu Alex Bodi s-a terminat urât, vedeta acuzând violența domestică, fapt pentru care a și depus plângere la Poliție.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una complexă. Vedeta TV a publicat pe rețelele sociale poze cu ea, după ce fusese bătută de fostul ei soț. Surprinzător este faptul că, menajera lui Bodi a declarat pentru Antena Stars că vedeta nu a fost bătută niciodată de fostul soț.

Menajera a mărturisit că atât Bianca Drăgușanu cât și Alex Bodi sunt două firi puternice, care nu lăsau de la ei și mereu se contrau. Multe dintre discuții erau despre gelozie.

După Alex Bodi a urmat Gabi Bădălău, fiul unui celebru membru PSD. Relația este una cu scântei, cum au fost mai toate relațiile acesteia.

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj?

Bianca Dragusanu nemachiata
Bianca Drăgușanu, fără machiaj.

Pentru a închide gura celor care o critică Bianca a postat o poză cu ea nemachiată, dovedind că este frumoasă și fără farduri. Mulți au criticat-o, însă vedeta nu ea în seamă ce zice lumea și își trăiește viața așa cum își dorește.

Mai jos, vă prezentăm o poză cu Bianca în vremea când apărea pentru prima dată în lumina reflectoarelor, la emisiunea de la Antena 1, „Din Dragoste” cu Mircea Radu.

Bianca Dragusanu la din dragoste
Bianca Drăgușanu, la emisiunea „Din Dragoste”.

Indiferent de ce se zice și se scrie un lucru este clar, Bianca Drăgușanu este o vedetă care face rating.

Foto: impact.ro, YouTube și ciao.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.