Critici dure au fost aduse în atenție de către Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, la adresa jucătorilor echipei, în cadrul unei intervenții directe la FANATIK SUPERLIGA. Zăvăleanu a subliniat că aceștia nu și-au îndeplinit datoria, chiar dacă au beneficiat de toate condițiile și au avut banii la zi.

Situația echipei Dinamo este una disperată, necesitând o adevărată minune pentru a se salva de la retrogradare. Cu o victorie necesară împotriva echipei UTA Arad, „câinii” se află într-o poziție în care nu mai depind doar de ei înșiși, ci și de rezultatele în alte partide.

Conducerea clubului Dinamo a reacționat la ultimele rezultate dezamăgitoare, criticând dur jucătorii pentru lipsa de performanță. Cu toate că aceștia au avut toate resursele la dispoziție și banii la zi, echipa nu a reușit să obțină rezultatele dorite, adâncindu-se într-o situație critică în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ce a spus Răzvan Zăvăleanu despre fotbaliștii lui Dinamo?

“Nu ştiu dacă este vorba de ghinion, de lipsă de valoare. Cert este că partea financiară a fost rezolvată şi jucătorii aceştia au intrat fără niciun fel de presiune financiară în teren. Au banii la zi.

Era de datoria lor să strângă puncte. Au avut nenumărate ocazii, dar n-au putut face acest lucru. Sper ca măcar în ultima etapă să dea dovadă de concentrare şi să pună foarte tare osul.

Măcar să fie cu fruntea sus după meci. Nu îmi face plăcere să vorbesc de bani, dar este un subiect pe care administratorul special s-a aplecat. Iar ei sunt în cunoştinţă de cauză.

Din păcate, am o părere foarte clară şi am trăit această situaţie şi la CFR Cluj. Era scăpată de orice emoţie, dar echipa ar fi fost ajutată foarte mult financiar dacă ar fi urcat două sau trei locuri în clasament.

E ultima etapă, poate nu vor să se accidenteze. Atunci când joci pentru un obiectiv personal, cu câteva etape înainte de final, ai o altă abordare”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

În ultima etapă a campionatului, Dinamo se va confrunta pe teren propriu cu UTA Arad, într-un meci crucial pentru supraviețuirea în prima ligă. Partida, programată duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Arcul de Triumf”, reprezintă ultima șansă a gazdelor de a se salva de la retrogradare, iar o victorie este vitală pentru speranțele echipei.

”Aici am renăscut, cariera mea intrase puțin în umbră, aici am renăscut. Nu e vina mea, e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, în frunte cu marele administrator care stă de 4 ani, e și lăudat și-și ia salariul de atâta timp. Sunt profesionist, ajutați-vă voi! Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”, a fost mesajul lui Rednic.

Cu toate că drumul către salvarea echipei Dinamo este presărat cu obstacole, suporterii și conducerea clubului își pun toate speranțele în echipă pentru a obține rezultatul necesar și a evita retrogradarea în liga secundă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.