Revolut îți oferă un mod simplu și convenabil de a-ți spori economiile, cu o dobândă de până la 4,25% p.a. Deschide un cont acum și începe să-ți înmulțești banii fără niciun efort!

Cu opțiunea de Economii cu acces instant, poți atinge mai rapid obiectivele tale financiare. Creează un cont și beneficiezi de până la 4,25% p.a., în timp ce te bucuri de o mulțime de funcții utile și de protecție deplină pentru economiile tale.

Dobândă zilnică avantajoasă la Revolut

Cu Revolut, banii tăi lucrează pentru tine. Primești o dobândă de până la 4,25% p.a., plătită zilnic în contul tău. Astfel, nu mai trebuie să aștepți pentru plățile dobânzii și îți poți vedea economiile crescând în fiecare zi.

revolut

Revolut este o bancă europeană complet autorizată, iar depozitele tale eligibile sunt asigurate de Schema lituaniană de asigurare a depozitelor (Instituția publică de „Asigurare a depozitelor și investițiilor”). Astfel, economiile tale sunt protejate și în siguranță.

Cu opțiunea de Economii cu acces instant de la această bancă, ai control total asupra finanțelor tale. Poți adăuga sau retrage bani în orice moment, direct din contul tău principal, și poți urmări cum economiile tale înfloresc zi de zi.

Ce este norovirus, virusul care a făcut prăpăd la Timișoara?

Transparență fiscală

Toate dobânzile pentru economii sunt exprimate în suma brută. Impozitul va fi reținut conform legislației fiscale în vigoare, asigurând transparență totală în gestionarea finanțelor tale.

Începe acum și bucură-te de un mod mai simplu și mai eficient de a-ți crește economiile cu Revolut!

revolut 3

Beneficii adiționale și funcții inovatoare

Banca nu oferă doar o modalitate eficientă de a-ți crește economiile, ci și o gamă largă de funcții inovatoare care îți fac viața financiară mai ușoară. Iată câteva dintre avantajele suplimentare de care te poți bucura:

Cu acest card, ai la dispoziție instrumente avansate de gestionare a bugetului. Poți seta bugete lunare pentru diverse categorii de cheltuieli, monitorizându-ți în timp real veniturile și cheltuielile. Astfel, îți poți planifica mai bine finanțele și poți evita cheltuielile neprevăzute.

Revolut îți permite să efectuezi transferuri internaționale rapid și la costuri reduse. Schimbul valutar se face la cursuri de schimb interbancare competitive, economisindu-ți bani și timp atunci când trimiți sau primești bani din străinătate.

Cu cardurile de debit, poți efectua plăți și retrageri contactless, simplificându-ți experiențele de zi cu zi. Tehnologia contactless îți permite să plătești rapid și sigur, fără a mai fi nevoie să introduci cardul în terminal.

Acces la criptomonede

Pentru cei interesați de investiții, banca oferă acces la o varietate de active, inclusiv criptomonede, acțiuni și metale prețioase. Poți cumpăra, vinde și deține aceste active direct din aplicația Revolut, diversificându-ți portofoliul de investiții.

Cum poţi intra pe OnlyFans fără să plăteşti?

Indiferent de întrebările sau problemele pe care le ai, echipa de asistență clienți Revolut este disponibilă non-stop pentru a te ajuta. Fie că ai nevoie de informații despre contul tău, fie că ai întrebări legate de serviciile oferite, poți contacta asistența prin chat direct din aplicație.

Aici se pune un accent deosebit pe securitatea conturilor tale. Beneficiezi de protecție avansată împotriva fraudei și poți controla toate setările de securitate direct din aplicație. Activează sau dezactivează funcțiile de plată online, retrageri ATM și plăți contactless cu un singur click.

Serialul de 8 episoade de pe Netflix care vă va capta

Așadar, Revolut reprezintă soluția modernă și flexibilă pentru gestionarea eficientă a economiilor tale. Cu o dobândă atractivă de până la 4,25% p.a., asigurare a depozitelor și o gamă largă de funcții inovatoare, această bancă îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele financiare. Deschide un cont acum și începe să te bucuri de toate aceste avantaje! Nu se riscă nimic.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.