Unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix se numește Fool Me Once, fiind tradus la noi ca Destrămarea Iluziilor. Creația cinematografică are doar opt episoade și sunt șanse mari să nu vă dezlipiți de ecranul televizorului. Este indicat să vă apucați de acest film când aveți mai mult timp liber, deoarece va fi foarte greu să nu doriți să vedeți și episodul următor.

Serialul are în distribuție numai actori de primă mână și îi puteți vedea în trailerul de mai jos. Povestea are multe întorsături de situație, astfel că vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul filmului. Cert este că pelicula vă va impresiona încă de la început când are loc o crimă.

Serialul Destrămarea Iluziilor, i-a impresionat pe abonații Netflix

Nu dorim să vă spunem cum se va desfășura acțiunea în film, fiindcă nu vrem să vă stricăm surpriza, însă vă relatăm faptul că finalul nu va fi așa cum vă imaginați. Michelle Keegan, rolul principal din film, pe cât este de frumoasă pe atât de bine va interpreta, iar la final va lua o decizie care va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe telespectatori.

Fool Me Once

Filmul este catalogat a fi o combinație între thriller și dramă, iar pe parcursul celor opt episoade lucrurile se vor desfășura într-un ritm alert care vă vor ține cu sufletul la gură. De aceea este bine să aveți mult timp liber, fiindcă veți trece de la un episod la altul vrând să vedeți cum se vor desfășura evenimentele și ce decizii vor fi luate.

Cert este că filmul are un criminal pe care nimeni nu îl intuiește. Producătorii au gândit atât de bine scenariul încât i-a surprins și pe actori la repetiții. Dar nu are rost să vă mai ducem cu povestea mai departe și vă lăsăm să vizionați trailerul de mai jos.

Foto: pexels.com și netflix.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.