După ce l-a ratat pe Louis Munteanu, Gigi Becali şi-a luat alt atacant de Liga Campionilor. Radu Constantea, președintele clubului U Cluj, a confirmat recent că FCSB va achita clauza de reziliere pentru atacantul Daniel Popa, în vârstă de 28 de ani. Această mișcare marchează un pas important în campania de transferuri a clubului bucureștean.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat public că dorește să îl aducă pe Daniel Popa la echipă și că va iniția negocierile cu U Cluj. Clauza de reziliere a fotbalistului este stabilită la 300.000 de euro, deși inițial Becali intenționa să ofere doar 200.000 de euro. Totuși, Radu Constantea a confirmat că Becali va plăti întreaga sumă stipulată în contractul lui Popa.

„La Daniel e o situație mai diferită. Nu ne vom putea baza pe el în baraj, este accidentat. Are o clauză de reziliere de 300.000 și cred că FCSB s-a înțeles cu jucătorul și pot să vă spun că și cluburile s-au înțeles în privința clauzei. Din punct de vedere verbal, lucrurile sunt ok.

E o pierdere, dar ne-am asumat-o. Este o șansă și pentru jucător”, a spus Radu Constantea, la emisiunea Digi Sport Special.

Radu Constantea a declarat că nu doar că FCSB va plăti clauza de reziliere, dar și că Daniel Popa a ajuns la un acord cu clubul bucureștean. Președintele U Cluj a subliniat că mutarea este iminentă, iar atacantul se va alătura FCSB începând cu sezonul viitor.

Întăriri pentru FCSB planificate de Gigi Becali

Transferul lui Daniel Popa reprezintă al doilea transfer realizat de FCSB în această perioadă de mercato. Campioana din Superliga a reușit deja să-l aducă pe David Kiki, fundașul stânga de la Farul Constanța. În plus, Alexandru Musi și Malcom Edjouma, care au fost împrumutați în acest sezon, se vor întoarce sub comanda antrenorilor Charalambous și Pintilii.

În același timp, Radu Constantea a fost întrebat despre zvonurile privind o posibilă trecere a lui Alex Chipciu la FCSB. Președintele U Cluj a clarificat că, până în acest moment, fotbalistul nu și-a exprimat dorința de a părăsi clubul și nu au avut loc discuții oficiale pe această temă.

În concluzie, transferul lui Daniel Popa la FCSB pare să fie doar o chestiune de timp, întărind echipa pentru provocările sezonului următor și demonstrând ambițiile continuate ale lui Gigi Becali de a aduce cei mai buni jucători la club.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.