Fostul fotbalist Raul Rusescu (35 de ani) a făcut recent dezvăluiri privind relația sa cu Mihai Stoica (58 de ani), dezvăluind că nu mai sunt prieteni. Conflictele au început în 2021, după meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, scor 2-2, când Gigi Becali l-a acuzat pe Rusescu că a jucat mai intens împotriva FCSB-ului și a marcat un gol remarcabil, în timp ce Mihai Stoica a sprijinit aceste afirmații, adăugând că Rusescu era pe cale să semneze cu CFR Cluj.

Gigi Becali și Mihai Stoica, cei doi conducători ai echipei de fotbal FCSB, au sugerat că Rusescu ar fi avut o atitudine mai puțin angajată în meciurile cu CFR Cluj, iar aceste afirmații au stârnit tensiuni în relația dintre jucător și club.

Întrebat despre această situație, Raul Rusescu a evitat să intre în detalii, dar a subliniat că relația lor a fost afectată. „Lucrurile sunt simple. Am avut o relație foarte bună, care nu mai există în acest moment. Și punct”, a declarat Rusescu despre Mihai Stoica, potrivit gsp.ro. Întrebat dacă afirmațiile lui Mihai Stoica l-au afectat, fostul fotbalist a confirmat, menționând că nu mai există o relație între ei.

„Steaua l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, acum trei ani.

„N-o să te ajute Dumnezeu, mă (n.r. Rusescu). Dacă lupți împotriva echipei care te-a creat, nu o să ai noroc în viață. De ce n-ați fost disperați cu CFR? Rusescule, trebuia să zici: ‘Domne’, nu joc împotriva CFR-ului că e nașul meu acolo, Chipciu’. Nu să bați lovituri libere așa cum le-ai bătut”, a declarat Gigi Becali, atunci, patronul FCSB-ului.

Ce a spus la vremea respectivă Raul Rusescu despre Mihai Stoica?

Rusescu nu a dorit să comenteze și conflictul dintre Mihai Stoica și fotbalistul Alexandru Chipciu, subliniind din nou că relația lor a luat sfârșit. Această situație pare să fi afectat un cadru care, în trecut, a adus succes echipei FCSB, Rusescu câștigând trei titluri de campion al României cu această echipă.

„Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri.
Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și să creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu știu unde mă duce viața și, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt nașul
-nu am nicio ofertă și nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie 😉)”, a scris Rusescu pe Facebook.

Astfel, în lumina dezvăluirilor și a tensiunilor dintre Raul Rusescu și Mihai Stoica, relația lor, care a avut un moment de glorie în fotbalul românesc, pare să se fi deteriorat, lasând un semn de întrebare asupra evoluției viitoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.