Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au mărturisit de ce au plecat de la Chefi la Cuțite

0

La începutul lunii octombrie a anului trecut, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cei trei faimoși bucătari și jurați de la emisiunea culinară „Chefi la Cuțite,” au surprins pe toată lumea refuzând să participe la filmările noului sezon. Motivul aparent a fost oboseala, dar rapid au apărut zvonuri despre neînțelegeri financiare și promisiuni nerealizate.

Antena 1, gazda emisiunii, a reacționat prompt, dând în judecată cei trei jurați pentru nerespectarea obligațiilor contractuale. Informații exclusive aduc în prim-plan detaliile negocierilor dintre șefii trustului media și cei trei chefi consacrați.

”Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a spus Scărlătescu, potrivit cancan.ro.

Pleacă unii, vin alții

Conform informațiilor, negocierile s-au desfășurat pe 27 septembrie, când s-au stabilit anumite aspecte referitoare la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii. Se pare că Antena 1 a fost de acord să ajusteze programul filmărilor pentru perioada 16 octombrie – 18 decembrie, reducând numărul zilelor de filmare de la 47 la 34. Totuși, în plângerea depusă la instanță, se menționează că jurații au fost de acord cu perioadele inițial comunicate și nu au ridicat obiecții.

Cătălin Scărlătescu, într-o declarație pentru Cancan, a respins zvonurile privind promisiuni financiare neonoarate, insistând că oboseala a fost motivul principal al refuzului de a participa la noile filmări: „Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac.”

Cu toate acestea, părțile implicate au decis să pună punct colaborării, iar Antena 1 a găsit rapid înlocuitori pentru cei trei bucătari. Astfel, pentru acest sezon, vor apărea patru jurați noi în persoanele lui Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner.

În lumina acestor evoluții, emisiunea „Chefi la Cuțite” se pregătește să intre într-un nou capitol, iar fanii sunt curioși să descopere cum se va desfășura competiția culinară cu noii jurați la bord.

Foto: evz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri