Gigi Becali vrea 10 milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB

0

În lumea fotbalului românesc, numele Florinel Coman strălucește tot mai puternic, iar Gigi Becali, cunoscutul afacerist și patron al FCSB-ului, își pune mari speranțe în talentul său. La vârsta de 25 de ani, Coman a devenit una dintre cele mai valoroase piese ale echipei, și cu o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, atrage atenția multor cluburi.

În 2017, transferul lui Coman de la Viitorul, acum cunoscută ca Farul, la FCSB, a fost evaluat la 3 milioane de euro. De atunci, evoluția sa impresionantă pe teren a crescut valoarea sa pe piața fotbalistică, fiind acum cunoscut ca „Mbappe de România”, o referință la celebrul jucător francez Kylian Mbappe.

Gigi Becali, mereu în căutarea unor oportunități de a maximiza profitul, vede în Coman nu doar un jucător valoros pentru FCSB, ci și o sursă de venit substanțial. Chiar dacă clauza de reziliere este stabilită la 5 milioane de euro, Becali este ferm convins că valoarea reală a lui Coman este dublă.

„Acum am un jucător de 10 milioane de euro. E Coman de 10 milioane de euro, dar are clauză de 5 milioane de euro. Cine e deștept, îl ia”, a subliniat Becali într-o declarație pentru as.ro.

Gigi Becali speră să îl vândă pe Florinel Coman

Performanțele lui Coman pe teren sunt reflectate în cifre impresionante. În acest sezon de SuperLigă, a contribuit la 17 goluri, marcând de nouă ori și oferind opt pase decisive. Aceste performanțe au fost cruciale în ascensiunea FCSB-ului pe primul loc în SuperLigă, demonstrând valoarea sa nu doar ca atacant, ci și ca un jucător de echipă esențial.

Cu un contract valabil până în 2028, Coman are încă mult timp pentru a-și etala abilitățile și a atrage atenția marilor cluburi europene. În timp ce Gigi Becali vede în el o investiție promițătoare și o oportunitate de profit, pentru fanii FCSB și amatorii de fotbal din România, Coman rămâne un simbol al speranței și excelenței în fotbalul românesc. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se va desfășura viitorul său și ce club își va asigura serviciile sale valoroase în viitorul apropiat.

Foto: orangesport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri