Mihai Stoica a anunțat pe cine va mai transfera FCSB

0

În contextul perioadei de transferuri din această iarnă, FCSB, vicecampioana României, își extinde echipa cu noi talente. După transferurile notabile ale lui Baba Alhassan și Luis Phelipe, clubul continuă să exploreze posibilitățile pentru a-și îmbunătăți atacul.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut recent declarații privind potențialele schimbări în lotul echipei. El a subliniat că FCSB ar putea să aducă un alt atacant în această iarnă, dar sub anumite condiții. Transferul ar fi posibil doar în situația în care Andrea Compagno, unul dintre jucătorii de bază, va părăsi echipa.

„Până pe 12 februarie mai e. Dacă pleacă Andrea și dacă am găsi un atacant care să ne ajute mâine, poate da, dar să luăm împrumut sau tineri de perspectivă nu are sens acum.

Felul în care s-a exprimat echipa în ultimele două jocuri, când noi nu l-am putut folosi pe Andrea, ne dă speranțe. Cu Sibiu și Iași au fost două jocuri foarte bune făcute de noi. E adevărat, pierzi un target man, un jucător care poate să îți câștige duelurile aeriene, dar câștigi mobilitate, dinamică, câștigi la multe capitole.

Am văzut câțiva jucători (n.r – atacanți). Unul s-ar fi potrivit, însă era puțin cam complicată mutarea lui atunci și chiar a plecat la altă echipă. Era un jucător pe care îl știa bine Elias, dar a plecat, n-are rost să mai vorbim”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Un atacant în locul lui Andrea Compagno

Stoica a evidențiat criteriile pe care clubul le-ar urmări în alegerea noului atacant. Prioritatea ar fi găsirea unui vârf cu experiență, capabil să contribuie imediat la performanțele echipei. „Dacă pleacă Andrea Compagno și găsim un atacant care să ne ajute mâine, poate îl transferăm,” a afirmat Mihai Stoica.

După cum a menționat Stoica, plecarea lui Compagno ar fi o pierdere semnificativă pentru echipă, având în vedere calitățile sale, în special în duelurile aeriene. Cu toate acestea, el a subliniat că, dacă se va produce această schimbare, FCSB ar putea să câștige în alte domenii, beneficiind de abilitățile și experiența unui atacant nou și adaptat cerințelor echipei.

În concluzie, strategia de transferuri a FCSB reflectă o abordare ponderată și strategică, concentrându-se pe consolidarea atacului echipei cu jucători experimentați și gata să contribuie imediat la obiectivele clubului. Cu deciziile luate de Mihai Stoica și echipa sa, fanii FCSB așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluția și performanțele echipei în continuare.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri