Recent, fanii emisiunii Survivor România au fost martorii unui moment surprinzător – un sărut pasional schimbat între Zanni și Ana Porgras. Această întâmplare a stârnit controverse și speculații, iar acum este momentul să deslușim adevărul din spatele gestului aparent romantic.

Zanni și Ana Porgras au avut o relație de prietenie încă din 2021, când amândoi au fost concurenți la Survivor România. Încă de atunci, între cei doi a existat o chimie specială, alimentând speculațiile privind o posibilă relație romantică. Cu toate acestea, până acum, relația lor s-a menținut la nivel de prietenie.

Reîntâlnirea lor în cadrul Survivor All Stars a stârnit din nou interesul publicului, iar legătura lor a părut să se reînnodă. Faimoșii au devenit extrem de apropiați, iar sărutul surprins între ei a alimentat speculațiile despre o posibilă poveste de dragoste.

Sărutul dintre cei doi a avut loc în timpul unui joc de „Adevăr sau Provocare”, desfășurat în tribul Faimoșilor, înaintea unui joc de recompensă. O provocare lansată de Ștefania Stănilă a condus la momentul care a stârnit atenția tuturor: sărutul lui Zanni pe gâtul Anei Porgras.

„Zanni, te provoc să… să îi dai Anei un pupic pe gât!”, a spus fosta gimnasta.

„Pe gât?! Hai, Ana, să-ți dau un pupic pe gât!”, s-a conformat imediat Zanni.

Chiar dacă mulți telespectatori și-au dorit ca gestul romantic să fie rezultatul unor sentimente autentice între cei doi, se pare că totul a fost generat de o simplă provocare. După sărut, Zanni a întrebat-o pe Ana dacă i-a plăcut, iar aceasta din urmă a evitat să răspundă, preferând să întindă palma colegului său în semn de apropiere.

Această întâmplare a stârnit multe întrebări în rândul telespectatorilor, iar speculațiile despre natura relației dintre cei doi continuă să fie alimentate. Cu toate acestea, ceea ce este cert este că momentul sărutului pasional dintre Zanni și Ana Porgras a captivat atenția publicului și a generat un val de discuții în mediul online și nu numai.

Survivor All Stars trece la o altă etapă

„Națiune Survivor, s-a mai încheiat o săptămână. Deja am tendința de a fi puțin sentimental când scriu aceste rânduri, deoarece realizez că treptat ne apropiem de jumătatea acestui sezon incredibil. Un sezon care i-a trecut pe concurenți prin cele mai puternice trăiri și care le-a arătat că sunt mai puternici decât s-ar fi așteptat vreodată. Sunt mândru că am ocazia să le văd evoluția și vreau să vă reamintesc tuturor că aveți bucuria să le fiți aproape unor oameni All Stars, din toate punctele de vedere. Și aș face o completare, voi, telespectatorii, cei care ne dați ocazia să zâmbim în fiecare dimineață în care vedem cifrele de audiență, sunteți la fel de All Stars, deoarece trăiți fiecare moment la intensitate maximă.

Pot să vă garantez că sufletele vi le vom încălzi noi prin toate întorsăturile pe care vi le-am pregătit în următoarele zile. Acțiuni controversate și reacții pe măsură… vor schimba irevocabil destinul competiției și pe al unora dintre concurenți, iar finalul săptămânii va aduce poate unul dintre cele mai neașteptate dueluri de până la acest moment”, a spus Daniel Pavel pentru publicația Libertatea.

Potrivit Viperelor Vesele, după ce pierd jocul de imunitate, războinicii le trimit la duel pe Lola și Alexandra Duli, însă Zanni o consideră pe Lola cea mai slabă și o salvează cu amuleta sa, astfel încât Faimoşii să aibă șanse mai mari pe trasee. Surprinzător, la duel ajung Alexandra Duli și Maria Chitu, aceasta din urmă fiind eliminată.

Potrivit zvonurilor de pe rețelele sociale în săptămânile următoare Zanni va fi eliminat. Nu se știe încă cine l-a eliminat, însă este o surpriză totală.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.