Noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite a debutat cu o probă dificilă pentru cei patru jurați. Prima probă de amuletă a fost una cu adevărat provocatoare, iar verdictul final a adus atât bucurie, cât și nemulțumiri printre concurenți și membrii juriului.

Chef Vlad Pădurescu a fost în centrul atenției, oferind verdictul la primul joc de amuletă al sezonului 13. Într-o atmosferă plină de anticipație, cei patru chefi au prezentat preparatele lor, iar verdictul nu a întârziat să apară.

Tigăița de bronz a fost acordată lui Ștefan Popescu, pentru rulada cu țelină, în timp ce Orlando Zaharia a obținut tigăița de argint. Cu toate acestea, adevărata glorie a zilei i-a revenit lui Richard Abou Zaki, căruia i-au fost acordate cele cinci puncte și, implicit, tigăița de aur, pentru cel mai bun preparat al amuletei.

Felicitările nu au întârziat să apară, iar Vlad Pădurescu a ținut să își exprime aprecierea pentru toți cei patru chefi, recunoscând calitatea preparatelor prezentate. Cu toate acestea, nu totul a fost lipsit de controverse.

„Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare. (…) Preparatul de trei puncte a fost… nu mai țin minte! A fost rulada cu țelină (n.r. al lui Ștefan Popescu, care a primit tigăița de bronz). Patru piept de pui cu hribi (n.r. Orlando Zaharia, care a primit tigăița de argint)”, a mărturisit Vlad Pădurescu, la Chefi la cuțite.

„Felicitări, toate preparatele au fost bune. Din punctul meu de vedere, toate au avut avantaje și dezavantaje, ceva ce aș fi remarcat chiar și la cel de cinci puncte, dar cred că ordinea a fost corectă. Spre deosebire de celelalte, puiul era gătit perfect (n.r. tigăița de aur), iar asta cred că nu o poate contesta nimeni”, a adăugat chef Vlad Pădurescu.

Tensiuni în prima ediție a emisiunii Chefi la Cuțite

Alexandru Sautner a fost nefericitul câștigător al tigăiței negre, iar reacția sa nu a fost una surprinzătoare. În ciuda acceptării criticii, Sautner a solicitat clarificări, dorind să înțeleagă ce a greșit în preparatul său. Chef Vlad Pădurescu a explicat că farfuria lui a avut cea mai puțină tehnică din toate cele prezentate.

Cu toate că verdictul l-a dezamăgit pe Sautner, acesta a continuat să susțină că preparatul său nu a fost deloc un eșec, ci că a fost nemulțumit de modul în care a fost jurizat. Opinia sa a stârnit dezbateri, subliniind astfel tensiunile care pot apărea în timpul competițiilor intense de gătit.

În final, primul joc de amuletă al noului sezon de la Chefi la Cuțite a adus atât triumf, cât și momente tensionate, pregătind terenul pentru o serie incitantă de competiții culinare și provocări surprinzătoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.