Nu oricine poate face față în competiția Survivor. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, însă trebuie să facă față unul condiții de trai foarte grele. Lipsa mâncării și igiena precară duc la tensiuni dure între concurenți.

Update

Survivor România a trecut într-o nouă etapă, după unificarea concurenților. Petrecerea prilejuită cu acest eveniment a fost una incredibilă, unde toată lumea s-a distrat la maxim.

Ceea ce nu s-a văzut la televizor a fost faptul că după ce s-a terminat de filmat inclusiv echipa de producție a petrecut alături de concurenții de la Survivor.

A fost o seară frumoasă, plină de energii pozitive, însă greul în concurs de acum încolo va începe.

Laura Giurcanu și Alex Delea au stat în capul mesei, ca mirii, iar ceilalți concurenți au făcut tot felul de glume. Ba mai mult, la un moment dat Alex a pupat-o pe Laura.

„Eu sper că el nu a luat foarte în serios tăierea tortului și restul de glumițe. Dar, Duli și TJ…fiți cu ochii pe ei, eu simt ceva”, a spus Laura.

Update

După doar două luni de competiție, Faimoșii și Războinicii se unesc. Concurenții vor sta la aceeași masă de azi și chiar vor da o petrecere împreună. Meciurile vor continua, unificarea aducând, de fapt, prezența taberelor pe aceeași insulă.

Începe săptămâna de unificare la Survivor România! Veți reveni la obiceiurile normale din civilizație.Noi, aici în junglă, vom avea grijă ca totul să revină la normal. Veți fi aranjați, fetele machiate. Asta urmează în prima zi a unificării. Mai lipsește ceva, nu? Veți mânca stând la aceeași masă!

Aș mai avea ceva de spus. Ziua unificării începe cu toată pregătirea asta și se încheie epic. Se încheie cu o petrecere în cinstea unificării!, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel, la PRO TV.

Drept urmare, jocul Survivor se apropie cu pași repezi de final. Nu se știe motivul pentru care producătorii au decis așa repede unirea concurenților. Astăzi, jocul de comunicare va fi câștigat de la Războinici.

Potrivit zvonurilor din mediul online, la Survivor vor mai veni doi concurenți: Antonia și Dorian Popa. Rămâne de văzut dacă va fi adevărat.

Totodată, concurenții au dezbătut eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu înainte de unificare.

Elena Chiriac: Ai grijă la șerpișori mici a spus Cătălin Zmărăndescu (n.red. în Consiliul de eliminare) și se referea la mine. Tot el era supărat pe mine și nu a înțeles nimic. Două zile l-am evitat, pentru că m-a supărat foarte tare atitudinea lui, se comporta cu mine ca și cum am fi dușmani.

CRBL: S-a lepădat de toți care au trecut pe lângă el la Survivor.

Elena: M-a șocat plecarea lui Cătălin și felul în care a ales să plece. Nu știu ce concluzie a ajuns el să tragă de m-a numit șerpișor mic. E dureros, dar nu las asta să mă afecteze, am încredere doar în mine, dar mi-ar fi plăcut să vadă mai mult, mai ales după două luni de așa-zisă prietenie. Mă șochează că o nou-venită a reușit să îl detroneze, pe de o parte mă bucură asta, pentru că prea veneau unii așa hotărâți și siguri pe ei la Consiliu.


Update

Jocul de recompensă din această seară a fost câștigat de Faimoși, care au plecat la plimbare în Punta Cana unde au mâncat la un restaurant. Totodată, concurenții au fost anunțați că se vor unii, însă vor concura tot pe echipe.

Aceștia au avut parte de o petrecere și au fost înștiințați că în acest weekend nimeni nu va pleca pe Insula Exilului.


Ba mai mult, potrivit zvonurilor de pe piață,  producătorii emisiunii au decis unirea concurenților, iar acest lucru va grăbi finalul show-ului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Insula Exilului și cum se va desfășura concursul de acum înainte.

Zanni a revenit în Republica Dominicană și se anunță surprize mari de tot în primul joc al săptămânii.

În echipa Războinicilor, chiar dacă au fost mai multe jocuri câștigate, tensiunile sunt la cote maxime. Alex Delia și Nedelcu nu se mai înțeleg cu Ionuț și Ștefania. Jocul pentru recompensă va fi unul cu presiune, fiindcă urmează ca un concurent să ajungă iar pe Insula Exilului. Cele mai mari șanse să ajungă acolo le au, ca de obicei, Relu Pănescu și Doru, însă rămâne de văzut cine va scoate cel mai bun timp pe traseu.

În echipa Faimoșilor lucrurile nu sunt mai calme, după ce Cătălin Zmărăndescu a părăsit competiția și toată lumea spera să fie TJ Miles. Fosta concurentă Natalia Duminică l-a de scris pe TJ Miles ca fiind o persoană foarte șmecheră.

E ceva în comportamentul lui TJ care a deranjat echipa. TJ a supărat pentru că nu ajută, de exemplu, la mâncare! El stă la plajă! Dar la împărțeală, vii. Invidios nu neapărat, dar am observat că atunci când TJ nu mai aducea puncte, era foarte agresiv sau se ținea departe de toată echipa, n-aș fi observat dacă nu mi-ar fi atras atenția Cătălin: ai grijă că ăsta nu aduce puncte și s-ar putea să înceapă să atace lumea, a spus Natalia la PRO TV.

Cătălin Zmărăndescu este ultimul concurent care a părăsit competiția Survivor. La plecare acesta a dat mâna cu toată lumea, inclusiv cu Războinicii, și a oferit o adevărată lecție de viață.

Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția asta am fost eu și numai eu. Nu m-am schimbat, am rămas același om. E o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor. Am învățat că prietenii se nasc în timp, în ani de zile. Faptul că am încredere foarte mare în oameni, e un defect al meu. Regret că nu pot participa în continuare, a declarat Cătălin.

Foto: click.ro și protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.