În mijlocul unor negocieri tensionate, Gigi Becali, emblematicul patron al FCSB-ului, se vede în fața unei dileme: să își păstreze sau nu starul, Florinel Coman, pentru preliminariile Champions League. Cu toate acestea, decizia finală nu îi aparține în totalitate lui Becali, ci șeicilor din Qatar, conducătorii clubului Al Duhail, care sunt în căutare de talente proaspete pentru echipa lor.

Recent, reprezentanții clubului Al Duhail au încercat să obțină o eșalonare a clauzei de reziliere a contractului lui Coman, evaluată la 5 milioane de euro, însă Becali a respins categoric această propunere.

Gigi Becali vrea să scape de Florinel Coman, dar să rămână pentru Champions League

În timp ce Becali luptă pentru păstrarea lui Coman la echipă, fostul atacant Raul Rusescu își exprimă îndoiala că acest lucru se va întâmpla. Cu toate că negocierile au fost intense, există scepticism în rândul unor figuri importante din fotbalul românesc cu privire la finalizarea transferului.

”Cred că Florinel Coman va pleca până la urmă. Cluburile se vor înțelege. E arhicunoscută clauza de 5 milioane, probabil că Al Duhail a încercat să mai scadă din preț, dar are acum la dispoziție două variante accesibile. Gigi n-a zis că vrea 7 milioane, a cerut clauza.

Când vii la București și negociezi clauza de 5 milioane a unui jucător, ești pregătit, de fapt, să plătești 5 milioane. Sunt convins că vor ajunge la un consens și transferul se va face”, a declarat Rusescu, pentru gsp.ro.

Cine a fost amanta lui Gigi Becali? Cum o cheamă pe amanta lui Becali?

În ciuda anunțurilor făcute de Becali, care a încercat să convingă șeicii qatarezi să îl lase pe Coman la FCSB până la finalul preliminariilor Champions League, există o mare incertitudine cu privire la viitorul jucătorului. Discuțiile purtate între Becali și reprezentanții clubului Al Duhail au durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care s-au pus pe masă diverse propuneri și scenarii.

Deși optimist, Becali trebuie să facă față presiunii și strategiilor financiare ale clubului qatarez. În vreme ce negocierile continuă să evolueze, fanii FCSB-ului rămân cu sufletul la gură, așteptând să vadă ce rezervă viitorul pentru echipa lor și pentru talentatul Florinel Coman.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.