Zanni a spus pentru prima dată adevărul despre relația cu Ana Porgras. Acesta a mărturisit că i-a plăcut de ea și îi place în continuare, însă a fost convins de faptul că între ei nu va fi niciodată o legătură amoroasă.

I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru. Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei. Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu ne înțelegeam atât de bine… Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr. Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi

Ne putem vedea, saluta, ceea ce aș face cu oricine din competiția asta, dar ceva serios între noi doi nu va fi niciodată. Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte…, a dezvăluit Zanni, potrivit VIVA.

Ana porgras

Zanni are probleme grave de sănătate

După atâtea luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, castigatorul competiției Survivor are probleme grave de sănătate

Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu, a spus Zanni.

Zanni a fost să vadă un apartament

Așa cum a promis în competiție, Zanni a fost să vadă un apartament. El a spus că primul lucru pe care îl va face cu banii câștigați de la Survivor, va fi să își cumpere o casă.

Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante.

Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă, a spus Zanni, în vlog-ul său.

Declarație șocantă despre Ana Porgras

Zanni a făcut o declarație șocantă la adresa Anei Porgras. Faimosul consideră că Ana s-a apropiat de el având interese ascunse.Zanni a fost invitat la un podcast cu Alex Velea și Antonia, unde a vorbit despre relația cu Ana Porgras și de ce s-au răcit lucrurile între ei. 

M-am obișnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competiției. Și cand a venit sfârșitul competiție ne-a spus domnul Dan că o să vină foștii concurenți. M-am bucurat foarte mult când am aflat că o să vină Cosmin, Sebi, în special Ana, că voiam să fie acolo să mă susțină, că era chestia aia că m-am obișnuit să fiu cu ea la ștafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam în brațe, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu încredere în mine, asta mi-a plăcut la ea, că îmi spunea mereu că eu voi câștiga și îmi dădea încrederea de care aveam nevoie.

La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu știam ce s-a întâmplat acasă. Și după ce s-a terminat, am câștigat eu, m-am dus cu Ana până în cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat în telefonul ei. Mulți m-au întrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei și prin niște chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri”. Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o: „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat. Acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat: „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…” Acum trebuie să intru și în alte detalii…

Și mi-a dat de bănuit ceva, mi-a zis Sebi niște chestii despre Ana, că a primit niște mesaje de la un băiat care i-a spus niște chestii despre Ana, cu dovezi, nu doar vorbe. Că băiatul a empatizat cu mine și a zis „săracul băiat, hai să îi arăt eu cine este Ana cu adevărat”. Nu intru în detalii. Când am auzit nu am dat crezare la ce mi-a spus Sebi. Și am intrat în telefonul Anei, dar nu ca să o controlez eu pe ea, am vrut doar să fiu sigur de oamenii care stau lângă mine. Nu vreau să îmi pierd timpul cu oameni despre care cred ceva și să fie altceva, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.