A treia săptămână de Survivor All Stars vine cu o foarte mare surpriză. Conflictele se ascut atât în tabăra Războinicilor, cât și a Faimoșilor. Zanni nu se înțelege deloc cu Jador și nu o suportă pe Elena Marin. Drept urmare, apar tot felul de certuri.

Update 03.02 – „Survivor All Stars e foarte diferit față de sezonul precedent, traseele foarte grele; m-am dus pregătit legat de hrană și igienă, dar primul șoc a fost lipsa suprafeței pe care să dormi. (…) Eu de felul meu sunt mai rezervat. (….) Pur și simplu finalurile nu s-au lipit de mine. Am o părere de rău că am plecat așa repede. Scopul meu a fost să ajung aproape de unificare. Sunt convins că aveam potențial și puteam să rămân mai mult. Departe de mine gândul de a mă victimiza” , a afirmat Relu Pănescu, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Update 01.02 – Lucrurile degenerează și în tabăra Războinicilor care au pierdut jocul de imunitate și un concurent trebuie să plece acasă. Cele mai mari șanse să părăsească concursurile au Maria Lungu și Relu. Acesta din urmă va părăsi concursul, fiind eliminat chiar de Maria Lungu.

De cealaltă parte, Jador intră în conflict cu aproape toată lumea. Comportamentul acestuia nu mai este agreat.


Update 31.01 – Război total între Zanni și Jador. Cei doi par să nu se înghită unul pe celălalt. După câștigarea primului joc al săptămânii, Războinici fac prăpăd în tabăra Faimoșilor, deposedandu-i de obiecte importante.

Din păcate pentru Faimoșii vor pierde și jocul de imunitate, așa sunt zvonurile.


Update – Jador susține că „oamenii se ascund după degete acum”. Zanni îi răspunde: dacă vorbim una și facem alta.

Daniel Pavel îi surprinde total pe concurenții și îi anunță că cei care pierd vor trimite din colegi la adversari. Cei care vor pierde vor fi Faimoșii, potrivit zvonurilor.


De partea cealaltă, la Războinici, Alexandra Ciomag este criticată dur de Alexandra Duli și Maria Chitu. Astfel, vor fi discuții contradictorii.

Surpriza mare va fi faptul că, potrivit zvonurilor, tot Faimoșii vor pierde eliminarea. Șocul este total, fiindcă Roxana Nemeș o va elimina pe Ștefania Stănilă. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma. Vă vom ține la curent cu ultimele noutăți.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.