Adrian Șut este foarte aproape să o părăsească pe FCSB?

0

Situația transferului lui Adrian Șut de la FCSB la Gaziantep a fost subiectul discuțiilor aprinse în lumea fotbalului. În ciuda interesului manifestat de echipa turcă, o mutare concretă nu s-a materializat. Patronul FCSB, Gigi Becali, a dorit o sumă semnificativă pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani, dar, potrivit reprezentantului clubului, nu s-au primit oferte concrete până în prezent.

Florin Vulturar, agentul lui Adrian Șut, a spus clar că, în acest moment, nu există nicio perspectivă de plecare a fotbalistului de la FCSB. Chiar dacă Gigi Becali a avut discuții pentru transferul lui Șut, nici o ofertă concretă nu a fost transmisă către club. Există speculații cu privire la pretențiile financiare ridicate ale lui Gigi Becali, însă agentul a negat că acestea ar fi responsabile pentru absența ofertelor.

Nu există oferte pentru Adrian Șut

Gigi Becali a declarat public că dorește să obțină cinci milioane de euro pentru Adrian Șut, o sumă considerabilă în contextul cotei de piață a fotbalistului, evaluată la două milioane de euro potrivit Transfermarkt. Această discrepanță financiară poate fi unul dintre motivele pentru care oferta lui Gaziantep nu a fost îndeplinită. Cu toate acestea, Becali pare hotărât să-și apere prețul dorit pentru mijlocașul său talentat.

”Nu cred (n.r. că pleacă vreun titular). Nu sunt oferte clare, sunt numai bârfe. M-a întrebat cât vreau pe Șut la o echipă, acum aud că e Gaziantep, dar nu e nimic concret. Nu am nicio ofertă clară. Vreau 5 milioane pe Șut.

O să spuneți că nu costă 5 milioane, dar pe mine la ora asta mă interesează 50 de milioane, iar eu cele 50 de milioane le iau cu Șut în echipă, adică să iau titlu și Liga Campionilor. Eu am șanse la Liga Campionilor și nu mai vând, vreau să trag lozul cel mare. Eu am inteligență, matematică…”, a spus Gigi Becali la ProSport Live.

În acest sezon, Adrian Șut a reușit să își aducă aportul în echipa FCSB, marcând două goluri. Cu o carieră în continuă ascensiune, viitorul mijlocașului se anunță promițător, iar acest lucru poate contribui la determinarea prețului dorit de Gigi Becali.

În ciuda speculațiilor și negocierilor în curs, transferul lui Adrian Șut rămâne în suspans. Cu pretenții financiare ridicate și o cotație de piață considerabilă, Gigi Becali pune un preț înalt pe unul dintre jucătorii de bază ai echipei sale. Cu evoluții notabile în acest sezon, Adrian Șut rămâne în centrul atenției, iar viitorul său ar putea aduce noi provocări și oportunități în lumea fotbalului european.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri