Sorin de la Survivor, primele declarații după eliminare

0

Sorin de la Survivor a părăsit competiția după o accidentare gravă. Acesta a fost supuși de doctori la mai multe analize și s-a ajuns la concluzia că nu mai poate continua și a fost trimis în România.

Sorin a vorbit despre cum a fost viața în Republica Moldova și, totodată despre conflictul cu Albert, despre care a susținut în competiție că el l-a făcut favoritul publicului.

Când eram foarte mic te urmeam Teo. Sunt emoționat. De ceea ce îți e frică nu scapi. Problemele la genunchi au fost grave. Am meniscul fracturat.

Cu toate acestea, am fost șocat de ce am văzut pe internet,însă as face la fel. Aș fi același om. Sunt foarte multe remarci nedrepte. Lumea vorbește despre ceea ce vede, însă sunt multe lucruri care nu se văd.

Când mai mulți spun ceva despre un om există un gram de adevăr. Lumea mă acuză pe mine de strategii și nu este adevărat.

Am văzut foarte multe chestii, nu vreau să dau nume. Albert nu merită să câștige competiția, el trebuie să demonstreze. Sunt alții mult mai buni.

Am fost șocat cât de taxat sunt eu acasă. Lumea a vorbit despre Albert ca despre o victima. M-a deranjat la el lucrurile care făceau rău echipei.

Eu când am avut ceva de spus am zis. Am mulți susținători, cărora le mulțumesc, însă mulți m-au jignit.

Survivor este o competiție sportiva 20%, restul este psihic și social, a declarat Sorin la Teo show.

Ce job are Sorin Pușcașu?

Până să ajungă la Survivor, Sorin a lucrat ca director de marketing în industria fashion-ului. Acesta a visat să fie fotbalist profesionist și s-a apucat de acest sport de la vârsta de 8 ani. Din păcate, în urma unui control medical, la 18 ani, i-a fost descoperit un suflu sistolic și a fost obligat să renunțe.

Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!, a scris Sorin Pușcașu, pe Facebook, înainte să plece în Republica Dominicană.

Survivor România 2021 este transmis de Kanal D de joi până duminică de la ora 20:00.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri