Luis Lazarus a vorbit pentru prima dată despre situația grea în care se află. Acesta a fost internat la spital după ce s-a descoperit că nu mai poate să respire bine. Inițial, s-a descoperit că are coronavirus, însă al doilea test a ieșit negativ. Până la urmă s-a observat că are o simplă răceală.

Mă externez luni dimineață. Mi s-au prelevat alte probe pentru efectuarea testelor. Am avut un test COVID pozitiv și după două ore, un alt test negativ.

M-am încăpățânat să iau un tratament mai agresiv și mi-am blocat pofta de mâncare. Corpul nu a mai putut să lupte cu răceala și am decis să fac niște perfuzii, a spus Lazarus într-un videoclip postat pe Facebook.

În apărarea lui Luis Lazarus a sărit și Diana Șoșoacă, care a declarat că doctorii au încercat să îi pună diagnosticul de Covid-19, deși nu avea.

Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră. Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții! M-a rugat să vă transmit aceste date, a scris pe Facebook Diana Șoșoacă.

lazarus

Ce crede Luis Lazarus despre coronavirus?

Luis Lazarus este unul dintre scepticii cu privire la coronavirus. La primul caz apărut în România acesta a considerat că este o informație falsă.

Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară, potrivit ciao.ro.

Foto: ciao.ro și Facebook

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.