Elena Ionescu a fost invitată la Teo show unde și-a promovat noul single, venind însoțită de băiețelul ei. Vedeta a mărturisit că viața ei s-a schimbat în bine, după ce a câștigat prima ediție de Survivor România.

Elena Ionescu a fost căutată de concurenții din sezonul doi al show-ului pentru a le da sfaturi cum să reziste în Republica Dominicană.

Elena este nerăbdătoare să înceapă sezonul 2 Survivor, nu vrea să rateze nicio emisiune.

Va retrăi clipele alături de noii concurenți. O parte din ei, cum ar fi Jador sau Culita, ar fi întrebat-o deja dacă show-ul este atât de greu, dacă într-adevăr au fost mulți concurenți care s-au accidentat la probele sportive, care sunt condițiile în care stau, în care dorm, unde se spală și ce mănâncă. Ea le-a spus că mâncarea este puțină, condițiile sunt grele, iar probele sportive grele. Greu este și dorul de casă, de familie, au declarat, înainte de începerea show-ului, surse din anturajul solistei, potrivit impact.ro.

Cântăreața credea că unii concurenți nu vor rezista mult, fiind învățați cu o viață bună, iar în Republica Dominicană lucrurile sunt dificile.

Ea crede că Jador și Culiță nu rezistă prea mult pentru că sunt învățați cu altfel de vieți, să spunem așa. Ea crede că vor rezista maximum 2-3 săptămâni. Pe lângă acestea, lipsa hranei, adică mâncarea puțină, îți dă o stare de nervozitate continuă… ies discuții între concurenți, certuri, lucru care îngreunează și mai mult situația. Elena mai are și acum dureri de articulații de la accidentările din emisiune, de la faptul că și-a forțat organismul la maximum. Spune că de data această se va uita din pat la emisiune și-și va aminti ce a trăit și ea în primul sezon, a adăugat sursa, potrivit impact.ro.

elena ionescu crop 1605709327

Vedeta a spus ce a făcut cu banii din Survivor

Elena Ionescu a mărturisit ce a făcut cu banii câștigați din show-ul Survivor. Aceasta a declarat că au avut un singur scop.

Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el, a spus Elena Ionescu.

https://youtu.be/HYWeTrDS5CQ

Foto: playtech.ro și Facebook

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.