Lovitură pe piața media. Fostul războinic Sorin Pușcașu a fost angajat ca prezentator la jurnalul Wowbiz, de pe site-ul cu același nume. Informația a fost făcută publică de cea care îi va fi colegă Cornelia Ionescu, în ultima ediție a știrilor.

Este un om foarte talentat, carismatic cu care sunt sigură că voi face o echipă foarte bună. Sunt sigura ca îl cunoașteți foarte și nu l-ați mai vazut într-o astfel de postură.

Vreau să vi-l prezint pe noul meu coleg cu care în fiecare zi de joi voi prezenta știrile altfel decât le citiți de pe un site și le veți comenta împreună cu mine și cu el de aici.(…)

Ne-am întâlnit pentru prima dată în Republica Dominicană și a existat o chimie între noi. Vom prezenta împreună știri economie, sociale, cu impact asupra populației, unde vom avea un ton potrivit, dar avem și știri de la Puterea dragostei, din toate domeniile, a declarat Cornelia Ionescu, potrivit Wowbiz.ro.

bc7b4fc0 bd8a 4152 a445 5f8ea146a93a

Sorin Pușcașu a fost angajat ca prezentator de știri

Sorin Pușcașu s-a arătat încântat de noua postură și consideră că este un pas înainte în cariera profesională. Războinicul a fost unul dintre cei mai controversați concurenți la Survivor România sezonul doi.

Vreau să-ți mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase, să știi că este reciproc, și sper să învăț cât mai multe în acest proiect de la tine.

Sper ca de fiecare dată să aduc o energie pozitivă și să schimb starea oamenilor și sper ca acest lucru să fie reciproc. Acum o să ne vedem mai des, a spus Sorin Pușcașu, potrivit sursei citate mai sus.

Sorin Pușcașu și Cornelia Ionescu pot fi văzuți în fiecare joi, de la 15:30, doar pe WOWbiz.ro.

Sezonul doi Survivor România a fost câștigat de Zannidache. Se așteaptă noi informații oficiale legate de sezonul trei, care se anunță a fi un spectacol total.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.