Cătălin Moroşanu îl face praf pe Zannidache

1

Cătălin Moroșanu a vorbit, pentru prima dată, despre conflictul dintre Zanni și Elena. Acesta a mărturisit că Zannidache trăiește din conflicte și nu este așa de sfânt cum îl crede lumea. Ba mai mult, acesta a apreciat momentul când Ștefan l-a înfruntat.

Cătălin Moroșanu a afirmat că toată lumea știa Zanni i-a furat mâncarea Elenei și cu toate acestea nimeni nu a spus nimic. Cu toate acestea Zanni a terorizat-o pe Elena în următoarele 4 luni, iar mărturisirea ulterioară a acestuia și scuzele nu prea își mai au rostul.

Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună. Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea. În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat. Băiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave.

Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit kfetele.ro.

Competiția Survivor se apropie de final. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat în Consiliul de eliminare că cele două echipe se vor unifica săptămâna aceasta și după o petrecere binemeritată se va trece la individual. Așadar, vor urma o serie de jocuri în care fiecare va lupta pentru el.

Foto: fanatik.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. Curcu Doina says

    Zani este un mare 0.Nu știu Cum il suporta Antonia și Velea. Nu are nici un bun simț nici creier.Chiar nu vedeți ce face acest nimic?Cum puteți vota asemenea specimene?

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri