La Consiliul de eliminare de sâmbătă Războinicii au trebuit să nominalizeze o persoană pentru eliminare și au votat că Adelina să meargă în fața publicului. Surprinzător, nu au fost discuții și certuri și pentru prima dată lucrurile au decurs într-un mod liniștit.

Andrei a ținut un discurs acid la adresa foștilor colegi care au fost eliminați, susținând că erau persoane ipocrite cu o strategie clară.

Mi-am dat seama că unii au venit pe strategie, dar am decis să nu spun nimic nimănui. Așa le-a fost scris să iasă. De când suntem în această formulă e o armonie e foare bine. S-au legat niște prietenii care nu se vor strica după ce se termină acest concurs. Mă bucur că am avut ocazia să arat ce pot. Nu am avut niciodată gândul să facă orice pentru a merge în finală. Am lăsat totul să fie așa cum îmi este scris, deși am avut multe momente în care am căzut psihic și n-am apelat la nimeni. Mă bucur că am ajuns până în acest punct fără niciun plan, am fost așa cum sunt eu acasă: pur și sincer, a declarat Andrei.

Prietenii pe viață

Albert și Adelina au recunoscut că energia în echipa este incredibil de buna și că s-au legat prietenii care vor dura toată viața.

Mă așteptam la momentul ăsta și ne-am pregătit cu toții. Am analizat totul și ne-am așteptat la tot ce se întâmplă. Nu trebuie să facem o tragedie din astea, nu s-a rupt nimic în echipă. La noi nu s-a legat la final. Nu e vorba de vreun conflict, ci de final. Suntem și mai buni în camp, dăm un randament mai bun. Vreau să mergem cu Dumnezeu înainte și să nu stricăm ceea ce avem acum. Ne-au trebuit cinci luni și 20 de războinici care să vină în show pentru ca noi să ajungem la liniștea asta, a declarat Albert.

Am încercat să-i cunosc pe toți și am pus întrebări. Cine sunt, ce-și doresc, să văd cum gândesc ei toți, iar mai apoi mi-am făcut niște impresii, dar nu am vrut să le împărtășesc atunci. Am vrut să ajut cu ce am putut eu pentru ca forța binelui să învingă forța răului. Cei cu multe fețe sunt afară. Treaba asta nu ajută niciodată o echipă nici pe traseu, nici în echipă. Ce am reușit să avem noi e special. Ne vom aminti cu drag că am reușit în cinci oameni să facem niște lucruri mărețe, a declarat Adelina.

Replica lui Sorin pentru Andrei

Replica lui Sorin pentru Andrei nu a întârziat să apară și într-o postare pe rețelele de socializare acesta s-a arătat dezamăgit de ceea ce a zis războinicul în consiliul de eliminare.

Aseară m-am grăbit să ajung repede acasă să pot să îi votez pe Marius și Andrei, așa cum mi-au cerut și așa cum am simțit și eu. Am apucat chiar să îi și votez, am și postat ceva la story, ulterior am șters.

O să vă explic și de ce. După ce am auzit discursul lor am rămas șocat și nu sunt singurul care a rămas șocat, mai ales după ce a spus Andrei. Înțeleg că este o strategie a lor, o nouă strategie.

Strategia asta se duce spre parșivitate și mie nu îmi place. Își schimbă caracterul și nu este ok, mai ales după relația pe care am avut-o.

Eu am simțit că era o relație foarte apropiată între mine și ei doi, nu mai zic între mine și Andrei plus Starlin și alții, a spus Sorin Pușcașu pe InstaStory legat de declarația făcută recent de Andrei Dascălu.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.