Show-ul „Românii au Talent” ediția 2021 și-a desemnat câștigătorul vineri seara. 11 concurenți s-au bătut pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, câștigat în final de Ana Maria Mărgean.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură la Pro TV, urmărind toți concurenții și votând în final ca Ana Maria Mărgean să primească marele premiu, impresionând cu prestația sa.

Mulțumesc mult! Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să câștig marele premiu, mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent. Pur și simplu nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine, cea mai frumoasă zi din viața mea, a declarat emoționată pe scenă Ana Maria Mărgean.

Ana-Maria Mărgean este fetița-minune de doar 11 ani, care a uimit o țară întreagă chiar de la prima ei prestație de la Românii au talent. Andra nu a rămas indiferentă, așa că a apăsat butonul Golden buzz care a trimis-o direct în semifinală, iar mai apoi a făcut-o câștigătoarea sezonului 11, printr-un moment de ventrilocie, combinat cu muzică, scrie stirileprotv.ro.

Pe locul doi s-a situat GIM, care a luat un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Pe locul al treilea s-a situat grupul de dansatori Art of Robots. Aceștia sunt și câștigătorii premiului de originalitate. În total au acumulat 20.000 de euro.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.