Alex Delea a câștigat Survivor România 2022 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. Războinicul are motive de fericire acum, fiindcă în trecut nu a avut o viață ușoară.

Alex Delea a povestit într-un interviu pentru Fanatik.ro cum a plecat în Spania, după mama lui, și cât de greu i-a fost să părăsească România.

Prima oară am fost în Spania la 14 ani cu mama mea. M-am întors la 17 ani, când am mers la muncă la mama mea la bar, unde m-am dezvoltat foarte mult, am învățat limba, a fost ieșirea noastră în lume, dar eu nu am fost niciodată de acord cu asta, nu am vrut niciodată să plec din România.

Visul meu este să mă mut și să trăiesc în România, numai că nu pot să mă mint spunând că Spania nu mi-a dat o viață mai bună.

Spania ne-a ajutat pe noi ca familie să putem să avem un trai normal. Ceea ce sunt se datorează și faptului că am plecat din România.

România a fost, este și va fi țara mea preferată, casa mea și mi-am dorit toată viața mea să mă întorc și iată că s-a întâmplat, mi s-a îndeplinit visul, a declarat Alex Dele, pentru sursa citată mai sus.

Alex Delea, în Spania

Mama lui Alex Delea a muncit din greu, iar acum are o afacere care merge ca pe roate, iar în felul acesta nu mai are grija zilei de mâine.

Barul se află pe lângă Barcelona, pe lângă frontiera cu Franța, într-un oraș turistic. De ce bar și nu alt domeniu? Mama mea, atunci când a plecat din țară și a ajuns în Spania, era chelneriță. Pe parcurs, oriunde ar fi mers, din chelneriță ajungea manager. Îi mergea foarte bine, are totul foarte bine pus la punct, se ține de treabă. Ușor, ușor, a dezvoltat o afacere.

Până la urmă, a avut noroc. La început, barul a fost destul de problematic, dar în final a fost bine și uite că trăim toată familia dintr-un bar.

Suntem șase persoane care muncim acolo. În momentul de față nu muncesc, dar o să fiu mereu acolo pentru ea, iar barul acesta ne-a ajutat și ne-a schimbat viața, a mai povestit Alex Delea.

Într-un podcast, câștigătorul Survivor a povestit ce a mâncat și cât de greu a fost în Republica Dominicană.

Sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână.

După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, pentru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, ți-o ia corpul razna, astfel că totul este ușor.

Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame. În ultima lună, am vomitat. Aveam o masă plină de mâncare, iar psihicul meu știa că dacă nu mănânc acolo, nu mai mănânc.

Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva… Făceam niște combinații de dulce cu ketchup, orice, era disperarea aia, că trebuie să mănânc, a spus Alex Delea.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.