Daniel Pavel a făcut istorie la Survivor din postura de prezentator și a devenit unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate acestea, „Domnu Dan” cum îi spuneau concurenții, are un mare regret că a stat departe de fiul său. Relația dintre cei doi este una bună, deși Daniel Pavel nu mai este împreună cu mama lui.

Perspectiva unui conflict generațional o văd mai degrabă ca pe o curbă de învățare între viteza de percepție a lumii și instrumentele de analiză ale fiecărei părți, noi și copiii noștri.

Sigur că, tehnologic, unii dintre noi, cei care am prins saltul de la telefonul cu disc și scrisul la tablă cu cretă la dispozitivele smart, nu ne putem compara cu adolescenții noștri, care le manipulează cu dexteritate din fragedă pruncie, și aici e un punct de negociere eternă între ce vrem noi pentru ei și ce ar vrea ei să vrem pentru ei.

Însă eu sunt binecuvântat cu un băiat care, cum aminteam mai sus, este genetic și comportamental un spirit liber, al mărilor, munților și, generic, un gen de Indiana Jones, așa că, și atunci când este prins în realitatea virtuală a unui joc video, tot pe frecvența aventurii se găsește.

În ceea ce privește provocările, mama lui fiind zi de zi în linia întâi a devenirii lui, să spunem așa, mai are de gestionat, cu calm și tact, mici provocări de etapă, însă sunt doar furtuni de vară, vijelii, că tot îi place băiatului, ca și mie, o furtună bună, fie trăită pe mare sau pe uscat. (râde), a spus Dan Pavel pentru Viva.ro.

Daniel Pavel este mândru de băiatul lui

Daniel Pavel a mărturisit că este mândru de băiatul lui și îi va fi alături în tot ceea ce va decide să facă în viață. Totodată, a povestit că tânărul are spirit rebel ca și el.

Mărturisesc că greu, foarte greu. Proiectul media pe care l-am construit și coordonat de la Viena ne aducea mai mult împreună, la debutul adolescenței lui, iar ulterior, provocarea una-pe-viață, cum este Survivor, mă ține departe fizic de el. Este un an cu mari provocări și pentru el deoarece, în Lycée, sistemul francez de educație pe care mai are doi ani și îl va parcurge integral, a 11-a este an de Bac.

De aceea mi-aș dori foarte mult să prindem câteva zile și în Dominicană, în vacanța lui de iarnă, să reușim ce nu am putut anul trecut. Dar am și încredere deplină în capacitatea lui de efort – combină foarte bine intermezzo-urile de antrenamente fizice cu lecțiile extrem de solicitante intelectual în limbile franceză, germană și engleză, pe care le stăpânește deja la nivel de nativ.

Și e mult mai ambițios decât am fost eu la vremea mea. Și rebel, între rebelii lui colegi din toată lumea, de la școlile din Viena și București, cu care chiar ține legătura, a mai declarat prezentatorul Survivor.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.