„Sunt în stare de șoc”, a spus…

0

Andrei Ciobanu nu este fericit în echipa Faimoșilor. El, împreună cu Maria Lungu și Alexandra Ciomag au trecut de cealaltă parte și se regăsesc cu greu. În schimb, Jorge a ajuns la Războinici și se simte bine, susținând că este mai multă liniștite.

Update 23.03 – Zanii a cedat și a amenințat că dacă cineva se ia sau le votează pe Ana Porgras și Ștefania Stănilă se ia de el. De cealaltă parte, Iancu Sterp îl provoacă pe Zanni să se vadă care este cel mai complet supraviețuitor. Până acum șansele au fost de partea războinicului.


Update 21:02 – Jador se plânge din ce în ce mai mult și declinul acestuia începe. El va fi descalificat, după un scandal monstru. De altfel, Jador este deja în România.

Jocul de imunitate este pierdut tot de Faimoși, iar Alexandra Ciomag o trimite acasă pe Maria Lungu.


„Sunt in stare de șoc”, a spus Andrei Ciobanu. Acesta nu se regăsește în tabăra celor care până mai ieri erau adversari. Situația din Republica Dominicană sta pe un butoi cu pulbere, fiindcă se apropie momentul descalificarii lui Jador.

Spiritele se vor încinge puternic și scandalul va fi mare de tot. Inclusiv Daniel Pavel va fi pus într-o situație stânjenitoare, alături de producătorii show-ului. Totodată, în culise se pregătesc noi concurenți. Vom dezvăluii totul în curând. Rămâneți cu noi pentru detalii picante.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri